Arda Kural, yıllar sonra setlere döndü! Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı - Son Dakika
Magazin

Arda Kural, yıllar sonra setlere döndü! Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı

Yerli Leonardo Di Caprio lakaplı ünlü oyuncu Arda Kural, yıllar sonra ekranlara döndü. Arda Kural, TRT 1'in absürt komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna katıldı.

22.02.2020 00:12  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2000'li yılların başında hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Kural, bir dönem sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçirmişti. Yakın çevresinin ve sevenlerinin desteğiyle bu zorlu süreçten daha da güçlü çıkan yerli Leonardo Di Caprio lakaplı Arda Kural, yıllar sonra setlere geri döndü.


TUTUNAMAYANLAR'IN KADROSUNA DAHİL OLDU

Kural, TRT 1'in absürt komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar'ın kadrosuna katıldı. Transferi yönetmen Osman Nail Doğan Twitter hesabından "Hoş geldin Arda Kural :)" notuyla duyurdu. Kural, bundan böyle Salı akşamları yayınlanan Tutunamayanlar kadrosunda Doğu Demirkol, Zafer Algöz, Ece Ceşmioğlu ile birlikte yer alacak.

Arda Kural, yıllar sonra setlere döndü! Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı

ARDA KURAL KİMDİR?

Liseyi Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde okudu. Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdi.2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı.

1999'da kendi kurduğu Tiyatro roman Tiyatrosunda profesyonel oldu, bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosunda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV'de VJ'lik yaptı. İlk 1999'de Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti, ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya benzerliğiyle tanındı. İkinci çıkışı 2005'de Emret Komutanım dizisinde Posta Ferit rolüyle oldu.

KİŞİLİĞİ

Her zaman durgun ve ağırbaşlı tavırlarıyla dikkat çekti. Verdiği röportajlarda Leonardo Di Caprio'ya benzerliğiyle tanınmasından rahatsız olduğunu belirten Kural, işinde en iyisi olmak istediğini ve canlandırmak istediği karakter'in Truva filmindeki Aşil karakteri olduğunu belirtti. Koç burcu ve burcunun özelliklerini taşıyor. Aşka inanmıyor ancak sevginin var olduğunu düşünüyor. Bugüne kadar özel hayatıyla gündeme gelmeyip her zaman işiyle ekranlarda olan oyuncu senaryo denemeleri yapıyor ve bu piyasaya yönetmen olarak devam etmek istediğini söylüyor.

Filmografisi

Eyvah Kızım Büyüdü [1999] - [Altay]

Şemsi Paşa Pasajı [2000]

Kuzenlerim [2000] - [Oğuz]

Lise Defteri [2003] - [Ediz]

Çınaraltı [2004] - [Kenan]

Düşenin Dostu [2004]

Canım Benim [2004]

Beşinci Boyut [2005] - [Mehmet]

Beyza'nın Kadınları [2005] - [Naim]

Emret Komutanım [2005] - [Posta Ferit]

Banyo [2005]

Sahne [2006]

Kaptan [2007] - {Yavuz]

Kelebek Çıkmazı [2007] - [Selim]

Çok Özel Tim [2007]

Büyük Buluşma [2008] - [Berk]

Emret Komutanım [2008] - [Ferit]

Düğün Şarkıcısı [2008]

Dur Yolcu Mustafa Kemal

Doludizgin Yıllar [2009]

Arda Kural, yıllar sonra setlere döndü! Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı

Son Dakika Magazin Arda Kural, yıllar sonra setlere döndü! Tutunamayanlar dizisinin kadrosuna katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • doğrucu davut: tutunamayanlar adı gibi tutunamadı 1 5 Yanıtla Neco: Tutunmaya başladı inşallah. 1 0
  • aydaaa: ekranlarda görmek istediğimiz bir isim 5 0 Yanıtla
  • GEC OLMADAN: hayirli olsun 1 0 Yanıtla
  • Orhan orhan: Psikolojik sorunlar yaşayıp kaybolup gitmişti.Karakterli bi oyuncudur. Umarım düzelmiştir 0 0 Yanıtla
  • Sedat: Kim leonardoya benzetmis bu arkadasi anlayamadim ben hic alakasi yok 0 0 Yanıtla
  • kiler: Mutluluğunuz ve diğer insanları da huzuru için iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Hayatla oyun oynamayın başıboşluk eninde sonunda başarısızlığa yol açacaktır. Neşeli, mutlu, etkileyici, nazik ve sevecen biri değilsin Atakan 0 0 Yanıtla
  • Harika: Cok sevindim bu habere. Insana biraz olsun umut veriyor. Umarim oyuncumuzun hayati istediği gibi saglikli bir sekilde gider. Daha çok projeyle olacağını düşünüyorum. 0 0 Yanıtla
  • Senaryo : Bu senaryoyu kime yandırıyorsunuz berata mı 0 0 Yanıtla
  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement