Bodrum'da sahne alan Seda Sayan, müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'na övgü yağdırdı - Son Dakika
Magazin

Bodrum'da sahne alan Seda Sayan, müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'na övgü yağdırdı

Salgın nedeniyle aylardır konser veremeyen Seda Sayan, normalleşme sürecinin başlamasıyla sahnelere geri döndü. Bodrum'da konser veren Sayan, kendisini yalnız bırakmayan oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'nu öve öve bitiremedi.

29.06.2020 11:24  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞARKICI Seda Sayan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alarak, sevenleriyle buluştu. Sayan'ı izleyenler arasında oğlu Oğulcan Engin ile kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu da vardı. Sayan, şarkı arasında Eyüboğlu'na, "Maşallah, çok güzel ve tatlısın" dedi.

TEDBİRLERE UYULMADI

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan ünlü sanatçı Seda Sayan, aylardır alınan tedbirleri hiçe sayarak sahneye çıktı. Mekana gelen tatilcilerin kapalı alanda maskesiz mesafesiz oldukları ise dikkatlerden kaçmadı. Sosyal mesafe kuralına uymayan tatilciler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Bodrum'da sahne alan Seda Sayan'dan Ezgi Eyüboğlu'na övgü

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Şarkıcı Seda Sayan, Bodrum'daki ünlü restoranda sahne aldı. Şarkıcı Cenk Eren'in ardından sahneye gelen Sayan, koronavirüs salgını nedeniyle uzun aradan sonra hayranlarıyla buluştu. Albümlerindeki sevilen şarkılarını seslendiren Sayan'ı oğlu Oğulcan Engin ile kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu'nun yanı sıra Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, Murat Aksu, Arzu Aslan, Bilal Özcan, Esra Özmen gibi sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isim de izledi. Seda Sayan, oğlu ve sevgilisi için 'Ah Geceler' isimli parçasını 2 defa söyledi.

Bodrum'da sahne alan Seda Sayan'dan Ezgi Eyüboğlu'na övgü

MÜSTAKBEL GELİNİNİ ÖVGÜ YAĞDIRDI

Seda Sayan, şarkı arasında izleyicilerle de esprili sohbetler yapıp, oğlunun kız arkadaşı Ezgi Eyüboğlu'na, "Maşallah, çok güzel ve tatlısın. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Allah tamamına erdirsin" dedi.

Sahne kıyafetiyle de dikkat çeken Seda Sayan, ayakkabılarının, oğlu Oğulcan'ın Anneler Günü hediyesi olduğunu belirtip, "En güzel ayakkabılar bende" diyerek, Ezgi Eyüboğlu'na göz kırptı. 2 saat sahnede kalan Seda Sayan, hayranlarını eğlendirdi.

Bodrum'da sahne alan Seda Sayan, müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'na övgü yağdırdı
Bodrum'da sahne alan Seda Sayan'dan Ezgi Eyüboğlu'na övgü
Bodrum\'da sahne alan Seda Sayan, müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu\'na övgü yağdırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Bodrum'da sahne alan Seda Sayan, müstakbel gelini Ezgi Eyüboğlu'na övgü yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ata Can: Oğlunu kaybetmek istemeyen geline dalaşmasın. 5 0 Yanıtla
  • Esin: Ayakkabıda ayagına 2 numara büyük 3 1 Yanıtla Kaya: Seneye tekrar giymesi içindir 1 1
  • ay ay: sen öyle san Seda ne normallesti hicbirsey degismedi aksine bu kadar hicbir sey icin acele etmeyin TV cayir cayir bagiriyor Mesafe Maske diye ikinci dalga gelsinde görün o zaman üc ay deyil 6 ay evden kimse cikamiycak olaylar cok üzücü farkinda bile deyilsiniz:-( 3 0 Yanıtla
  • Bunlar: Bunların memlekete korona uğramıyor galiba? 3 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Bize nesi onlardan Ülkede onlarca olaylar dönüyorken bize nesi Sedadan 2 0 Yanıtla
  • pslk co: bu millet sisden kurtulamadı ya bana ne senin oğlundan senden yeter artık allem edip gullem edip basına çıkmayı beceriyorsunuz,,utanmadan bide 320 aile yardım ettim diyorsun ben o mahahallede otutuyom bu kadar yalan söylüyon... 2 0 Yanıtla
  • A: Modern insanlar 0 1 Yanıtla
  • Gkhnn: Nasil bir dunyadayiz 1 0 Yanıtla
  • Salvo: Ayakkabılarda ayagına iki numara büyük 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement