Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı - Son Dakika
Magazin

Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma programında eşi ile öz babasının 20 yıllık ilişkisini anlatan Adnan ismindeki kişi, çocukları ve babası arasında DNA testi yapılmasını talep etmişti. Ece Üner'in açıkladığı sonuçlara göre 5 çocuğun da biyolojik babası Adnan Bey çıktı.

07.09.2021 07:28  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programına katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia ederek yaşadıklarını anlatmıştı. 8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak olayı öğrendiğini söyleyen Adnan Bey, bu ilişkinin kendisi askerdeyken başladığını da öne sürdü. Adnan Bey'in eşi Ayşegül Hanım ise bu iddiaları doğrulayarak, kayınpederinin kendisine "Sen benim karımsın. Benim nikahım sana oluyor ama eşinin nikahı sana olmuyor" söylediğini de eklemişti.

DNA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Tüm yaşananlardan sonra Adnan Bey'in talep ettiği 5 çocuğunun DNA sonuçları, Ece Üner tarafından yayında açıklandı. Üner'in açıkladığı sonuçlara göre çiftin 5 çocuğunun biyolojik babası da Adnan Bey çıktı.

Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı

ECE ÜNER SAKİNLEŞTİRMEKTE ZORLANDI

Sonuçların açıklanmasının ardından ikili arasındaki tartışmada gerilim tekrar yükselirken Ece Üner'in iki tarafı sakinleştirmek için zorlandığı görüldü.

KAYINPEDERİNİN KENDİSİNE YAPTIKLARINI ANLATMIŞTI

Kayınpederi ile birlikte olduğu ilesi sürülen Ayşegül Hanım ise canlı yayına çıkarak eşiyle yüzleşmiş ve yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: "Eşim askerdeydi, kayınpederim de benim yatağıma geldi. Odalarımız karşı karşıyaydı zaten. Kıyafetleri benim odamdaydı, yanıma geldiğinde üzerinde beyaz külot vardı. Ben yatıyordum kayınpederim yanıma gelip kalçama dokundu. Sonra kalktım ağlamaya başladım yanıma hemen kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalideme anlattığımda 'Adama iftira atma, ölülerin ruhu gelmiştir. O kayınpederin değildir' dedi. Ben yatarken duvara kaçtıkça kayınpederim benim üzerime geldi."

Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı

Eşine "5 çocuğumun 2'si babandan" dediği yönündeki iddiayı yalanlayan Ayşegül Hanım, "Eşim bana şiddet uygulayarak '2 çocuk babandan' diyeceksin dedirtti. Babasının mirasından daha fazla pay almak için bana bunu zorla söylettirdi" demişti.

Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı

Son Dakika Magazin Çocukları ve öz babası arasında DNA testi talep etti, 5 çocuğun biyolojik babası da kendisi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ibrahim halil kaya: daha önceden yargısız infaz yapan toplum nerede tek taraflı dinleyip hemen suçu kadına atanlar nerede ? demek ki neymiş her gördüğüne her duyduğuna inanmayacaksın çift taraflı dinleyip ona göre konuşacaksın.Yazık insan karısına bu itamı yakıştırır mı ya sözde koca olacaksın bir de böyleleri namusunu çok kolay satar Allah ıslah etsin 112 18 Yanıtla
  • Necati Kaya: Iyiki müslümanız. 94 23 Yanıtla Ismail Ilhan: Müslüman olmak önemli değil ona bakarsan herkes müslüman önce güzel ahlak ve mümin mümine bireyler olmamız her olayda İslami karalamayin sokağa çık 10 kişiye kelime tevhid getir desen kaçı cevap vericek lütfen Necati bey İslam a ve Allah'a karşı daha sorumlu ve temiz yaklaşımlar sergileyin aslında yorumunuzu görünce çok ağır ithamlarda bulunacaktım fakat zanda bulunmak istemedim iyi geceler hoşça kalın. 3 0
  • nurettin adsız: Allah belanı versin ibreti alem asmak lazım bunu 72 10 Yanıtla
  • Ahmet Malo: Siz siz olun olayı anlamadan yargısız infaz yapmayın değermiydi lan bir miras için ?????? 1 0 Yanıtla
  • Alis Yiğit: Birde kayinbabayi dinlemek lazım onu dinlemeden neden yargiliyorsunuz 0 0 Yanıtla

Advertisement