Reytinglerde Birinci Gelen 'Diriliş Ertuğrul' Rekor Kırdı - Son Dakika
Magazin

Reytinglerde Birinci Gelen 'Diriliş Ertuğrul' Rekor Kırdı

Dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul, en yüksek reyting oranlarına ulaştı. Total reyting sıralamasında ikinci sırada ise No: 309 dizisi yer aldı.

01.12.2016 12:47  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pek çok uzun soluklu dizinin yarıştığı çarşamba akşamının en çok izlenen dizisi ezici bir üstünlükle Diriliş Ertuğrul olurken, ikincilik için de kıyasıya çekişme yaşandı. Total sıralamasında Diriliş Ertuğrul'u No: 309 dizisi izlerken, Kara Sevda üçüncü oldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DAN REKOR

Diriliş Ertuğrul dizisinin 67. bölümü AB'de 14.16, ABC1'de 16.24 ve TOTAL'de 11.68 oranları ile tüm sıralamalarda birinci olurken, en yüksek reyting oranına ulaştı. Dizinin özeti ABC1 ve AB sıralamasında ikinci oldu. Diriliş Ertuğrul yönetimi, bu haberi Instagram sayfalarından duyurarak, Türkiye'ye teşekkürlerini sundu.

Reytinglerde Birinci Gelen 'Diriliş Ertuğrul' Rekor Kırdı

İKİNCİLİK İÇİN BÜYÜK ÇEKİŞME

İkinci sırada Fox TV'nin No: 309 dizisi ve Star TV'nin Kara Sevda'sı arasında çekişme yaşandı. No: 309 dizisi yükselen ivmesini bu haftada koruyarak, TOTAL'de ikinci, AB'de beşinci oldu. Kara Sevda ise AB oranıyla üçüncü sırada No: 309'un önünde yer alırken, Total'de önünü Fox TV'nin dizisine kaptırdı.

POYRAZ KARAYEL DÜŞTÜKÇE DÜŞTÜ! SONA MI YAKLAŞIYOR?

70. bölümü yayınlanan Poyraz Karayel, AB'de dokuzuncu, TOTAL'de on yedinci sırada yer aldı. Geçen haftaya göre 4 sıra gerileyen dizinin artık git gide sona yaklaştığı düşünülüyor.

İşte 30 Kasım 2016 Çarşamba reyting sonuçları:

Reytinglerde Birinci Gelen 'Diriliş Ertuğrul' Rekor Kırdı

Reytinglerde Birinci Gelen \'Diriliş Ertuğrul\' Rekor Kırdı

Son Dakika Magazin Reytinglerde Birinci Gelen 'Diriliş Ertuğrul' Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement