Emre Altuğ, Çağla'nın Göğsünün Açıldığı Görüntülerden Çok Rahatsız - Son Dakika
Magazin

Emre Altuğ, Çağla'nın Göğsünün Açıldığı Görüntülerden Çok Rahatsız

Her Şey Dahil programının sunucusu Çağla Şikel'in canlı yayında göğsünün açıldığı görüntülerden rahatsız olan Altuğ, o anların internetten silinmesini istiyor.

23.10.2014 12:25  Güncelleme: 12:29

Geçtiğimiz eylül ayında Show TV'de yayınlanan Her Şey Dahil programının sunucusu Çağla Şikel'in başına canlı yayında çok talihsiz bir olay gelmişti.

CANLI YAYINDA GÖĞSÜ AÇILMIŞTI

Çağla Şikel ve Alişan sunuculuğunu yaptığı, hafta içi her gün ekranlara gelen 'Her şey dahil' programında Çağla Şikel, Alişanla dans ederken bir kaza atlatmış ve göğsü açılmıştı.

İNTERNETTEN SİLİNMESİNİ İSTİYORLAR

Emre Altuğ, eşi Çağla Şıkel'in, canlı yayın kazasıyla ilgili yaşanan olaydan dolayı üzüldüğünü ancak görüntülerin kaldırılması için kendisinin değil eşinin devreye girdiğini söyledi. Altuğ "Görüntülerin internetten silinmesi için ben değil Çağla istediği için harekete geçti. Silinmesi gerekiyor" dedi.

Emre Altuğ, Çağla\'nın Göğsünün Açıldığı Görüntülerden Çok Rahatsız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Emre Altuğ, Çağla'nın Göğsünün Açıldığı Görüntülerden Çok Rahatsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hackman: senin erkekliğine . . . . emre. sen nikahlı karını onun bunun kucağına atarken iyiydi de karının orası burası görününce mi rahatsız oldun. KOÇ um benim. 31 2 Yanıtla
  • mustafa: reklam amaclı hepsi 16 3 Yanıtla
  • 0: Giyenin suçu yok izleyenin mi suçu var. Hadi canım sizde. . . 17 1 Yanıtla
  • ası: ulan anma uzattınız şu olayı olan olmuş sürekli gündeme getirmenin ne manası var birde sokaklara bakın gençler gözgöre göz göre ayak üstü iş yapı yorlar birde onların görün islamdiye nefis diye birşey kalmamış inanlar artık bunamış ne olduğu belirsizlikler başlamış allahıma başımaıza taşlar yavacak 13 1 Yanıtla
  • xx: O görüntüleri yayınlar da izleyenler de kendini sorgulasın; neden izliyorum diye. 7 3 Yanıtla
  • cotanak: Boşuna tasalanmasin ondan önce ülkenin yarısı yakından tanıyordu zaten 2 0 Yanıtla

Advertisement