Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihmali var - Son Dakika
Magazin

Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihmali var

Kanser tedavisi gören Türk sanat müziğinin duayen ismi Faruk Tınaz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Tınaz'ın ölümü sonrası açıklama yapan eşi Canan Tınaz, "Çok büyük bir doktor ihmali var" diyerek 6 ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

24.12.2021 11:12  Güncelleme: 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk müziğinin başarılı sanatçılarından 65 yaşındaki Faruk Tınaz bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu. Sanatçı, tedavi gördüğü özel bir hastanede dün hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran yönetim kurulu üyesi olduğu Türkiye Jokey Kulübü "Faruk Tınaz'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına ve atçılık camiamıza başsağlığı dileriz" dedi.

"DOKTOR İHMALİ VAR"

Faruk Tınaz'ın eşi Canan Tınaz, ünlü sanatçının ölümüne dair çarpıcı bir iddiada bulunarak "Çok büyük bir doktor ihmali var. Pankreas Kanseri, evet ama 2 yıl önce bir doktorun pankreastaki lekeyi görüp bütün raporlara bakmamasından kaynaklanıyor. Raporları atladığı için teşhis yanlış konuluyor. Zaten bununla ilgili 6 ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Süreç devam ediyor. O zaman yapılan ihmal, bir anda karşımıza dördüncü evre kanser olarak çıktı" ifadelerini kullandı.

Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkışı: Doktor ihtimali var

FARUK TINAZ KİMDİR?

Faruk Tınaz, 6 Haziran 1956'da sekiz çocuklu bir ailenin beşinci çocuğu olarak Adana'da doğdu. Mustafa Erses, Ümit Tokcan ve Nevzat Sümer'den müzik dersi aldı. 1980 yılında TRT'nin Radyo Özel Eğlence sınavını kazanarak, TRT'de çalışmaya başladı.

Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihtimali var

Ankara'da başladığı sahne hayatına İstanbul'da devam etti. 1973'te Kamil Sönmez ve Osman Yağmurdereli ile Şişli'de tek odalı bir evde yaşamaya başladı. Daha sonra aralarına Asım Ekren katıldı. 2010 yılında Yeniköy'deki villasında darp edilmesiyle adı duyuldu.

Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihtimali var
Faruk Tınaz\'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihmali var
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Faruk Tınaz'ın ölümü sonrası eşinden olay yaratacak çıkış: Doktor ihmali var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement