Gözde Kedicik, Erdoğan'a ve Sanatçılara Destek Verdi: Boş Eleştirilere Kulak Asmayın - Son Dakika
Magazin

Gözde Kedicik, Erdoğan'a ve Sanatçılara Destek Verdi: Boş Eleştirilere Kulak Asmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçılarla çektirdiği fotoğrafı paylaşan gözde kedicik Gülşah Güçyetmez, "Boş eleştirilere kimse kulak asmayın" diyerek Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

05.04.2018 17:09  Güncelleme: 17:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta Oğulpınar Sınır Karakolu'na ziyarette bulunmuş, bu ziyaretinde çok sayıda sanatçı ve sporcu da Erdoğan'a eşlik etmişti.

KILIÇDAROĞLU SERT SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Erdoğan'ın ve sanatçıların ziyaretinde türküler söyleyip eğlendiği görüntüler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdırmıştı. Parti grubunda sert bir açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, "Ben merak ediyorum bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen sen, eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç bir de Yaylalar türküsünü söyle bakalım, gücün yetiyorsa ve ahlak kaldıysa" ifadelerini kullanmıştı.

Gözde Kedicik, Erdoğan'a ve Sanatçılara Destek Verdi: Boş Eleştirilere Kulak Asmayın

KEDİCİKTEN DESTEK GELDİ

Adnan Oktar'ın gözde kediciklerinden Gülşah Güçyetmez da tartışmalara dahil oldu. Gözde kedicik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Erdoğan ve sanatçıların fotoğrafının altına; ''Çok güzel bir görüntü. Afrin operasyonuna destek veren bütün sanatçılarımızı ve değerli insanları tebrik ediyoruz. Boş eleştirilere kimse kulak asmasın, bu görüntü mükemmel.'' notunu düştü.

Gözde Kedicik, Erdoğan\'a ve Sanatçılara Destek Verdi: Boş Eleştirilere Kulak Asmayın

Son Dakika Magazin Gözde Kedicik, Erdoğan'a ve Sanatçılara Destek Verdi: Boş Eleştirilere Kulak Asmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement