Hadise'nin Mekanındaki Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Hadise'nin Mekanındaki Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun sahne aldığı sırada çıkan kavganın ayrıntıları gelmeye başladı. Yayınlanan videoya göre silahlar çekilince vatandaşlar "Teksas mı burası" diye bağırıp kaçıştı.

10.07.2016 11:06  Güncelleme: 11:09

Popçu Hadise'nin ablasının sahibi olduğu Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda kavga çıkmıştı. İddialara göre kavgada silahlar çekildi, şişeler havada uçuşmuştu.

"TEKSAS MI BURASI"

Yaşanan kavgayla ilgili ayrıntılar çıkmaya başladı. Bir müşterinin çektiği video internet ortamına düşünce yer yerinden oynadı. Videoda karşılıklı silahlar çekiliyor ve insanlar panik içerisinde kaçışırken "Teksas mı burası" diye bağırıyorlar.

KENDİLERİNİ ZOR KURTARMIŞLARDI

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu önceki gün ünlü sanatçı Hadise'nin ablasının mekanı La Plaj'da sahne almış, yaklaşık 1 saat boyunca sahnede kalan Gülşen daha sonra sahneden inmişti. Eşi Ozan Çolakoğlu ise Dj lik yapmaya ve tatilciler coşturmaya devam ederken bir anda 2 gurup arasında kavga çıkmış, ikili kendilerini zor kurtarmışlardı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Mekana çok sayıda polis ekibi gelerek 8 kişiyi gözaltına alınmıştı. Kavganın ortasında kalan hamile bir bayan ise fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Hadise\'nin Mekanındaki Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Hadise'nin Mekanındaki Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serdar talak: Tamamda haberde hadisenin mekani diye baslik atmissiniz altta hadisenin ablasinin adam gibi haber yapin 7 0 Yanıtla
  • adem: bu ülkede mekancı olmak zor iş birileri mekanı dağıtığ sonuç ele geçirmek 4 1 Yanıtla

Advertisement