İlker Kaleli'ye Dolandırıcılıktan Bir Dava Daha Açıldı - Son Dakika
Magazin

İlker Kaleli'ye Dolandırıcılıktan Bir Dava Daha Açıldı

Babası ile 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan oyuncu İlker Kaleli'ye bir başka şirket daha aynı suçtan dava açtı. Ancak ünlü oyuncu hakkındaki iddiaları yalanladı.

09.03.2016 10:39  Güncelleme: 10:48

'Poyraz Karayel'in başrol oyuncusu İlker Kaleli ve babası Recep Kaleli'ye ait Kaleli Trafik İşaretleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İzmir'deki bir şirketten malzeme almış ve çeklerin zamanı geldiğinde ödeme yapmamıştı.

Kaleli ailesi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçu kapsamında dava açılmış ve İstanbul Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama başlamıştı. Tüm bu yaşananlar sırasında İstanbul Ulukar Elektronik adlı şirket de İlker Kaleli ve babası tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

ÇEKLERİN KARŞILIĞINI BULAMAYINCA ŞİKAYETÇİ OLDULAR

İddiaya göre; İlker Kaleli ile babasının ortağı olduğu şirket, Ulukar Elektronik'ten malzeme aldı. Daha sonra ünlü oyuncu ve babası, şirketteki hisselerini devredip yeni bir şirket kurdu. Yine iddiaya göre; Recep Kaleli, şirkete verdiği çeklerin ödeme zamanı geldiğinde herhangi bir ödeme yapmadı. Çeklerin karşılığını bulamayan Ulukar Elektronik yetkilileri, bunun üzerine ünlü oyuncu İlker Kaleli ve babası Recep Kaleli'den şikâyetçi oldu.

İLKER KALELİ'DEN AÇIKLAMA

"Hakkımda dolandırıcılıktan dava açıldığı yönünde bir gazete çıkan haber tamamı ile gerçekdışıdır. Ben uzun yıllar yurtdışında yaşadım ve hayatım boyunca ticaretle hiç uğraşmadım, Türkiye'ye döner dönmez oyunculuğa başladım.

Haberde adı geçen şirketle babamın şirketi arasındaki sorun, taraflar arasında ticari ilişkiden kaynaklı bir sorundur ve konunun suçla, ceza ile, dolandırıcıkla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Nitekim asılsız haberde adı geçen şirket tarafından

ANADOLU (KARTAL) CUMHURİYET SAVCILIĞI'na hakkımda yapılan şikayetle ilgili olarak SAVCILIK, TAKİPSİZLİK KARARI VERMİŞTİR, suçlamalarla ilgim olmadığı, şikayetin asılsız ve haksız olduğu SAVCILIK KARARI İLE SABİTTİR.

Ayrıca, haberde anılan konuyla ilgili olarak da İSTANBUL 18.AĞIR CEZA MAHKEMESİ, hakkımda BERAAT KARARI VERMİŞTİR.

Haberde adı geçen şirket yada kişilerin asılsız ve haksız şekilde adımı kullanmalarının, bu asılsız iddialarını gazetelere servis etmelerinin amacı, şahsımı yıpratmak ve asılsız haberleri kullanarak şahsımdan menfaat elde etmeye çalışmaktır. Haber içeriği tamamıyla yanlıştır, asılsızdır. Bunun aksine haber yapan yayın kuruluşları hakkında gerekli hukuki işlem başlatılacaktır."

İlker Kaleli\'ye Dolandırıcılıktan Bir Dava Daha Açıldı

Son Dakika Magazin İlker Kaleli'ye Dolandırıcılıktan Bir Dava Daha Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Arturo: Bu ülkede dolandırıcılığı yasallaştıran akp 7 18 Yanıtla
  • SWETLANA: Borç yiğidin kamçısıdır, olur böyle vakalar. 8 3 Yanıtla
  • :) : Konuyu Carptırmayın arkadaşlar memleketın vazıteyı ortada zaten borclarını gununde odeye bılen varmı ? Ödemesını zamanında yapamayan adam dolandırıcımı oluyor ceki gununde verememiş dolandırıcımı oldu bende ödeyemıyorum ekektırıgımı banka borcumu bendemı dolandırıcıyım cok sacma bence adamı dırek etıket etmısınız yanı baslıga bak 9 0 Yanıtla
  • TOMAS: Nazar etme ne olur çal çırp seninde olur. 1 3 Yanıtla
  • selam: Iranda idam 0 2 Yanıtla
  • Mazlum: Ya bu adam polis değil miydi. 0 1 Yanıtla
  • he he : böyük adam olmak isteyenler çalar.cenemne mi kazanmak için İşin raconu bu abi. 0 0 Yanıtla

Advertisement