O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir? - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

O Ses Türkiye\'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Sen Anlat Karadeniz"in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu "O Ses Türkiye"nin Yılbaşı Özel programı için sahne almıştı. Görüntüler yapımcı izin vermediği için yayınlanmadı. İrem Helvacıoğlu kimdir?

02.01.2019 11:18  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sen Anlat Karadeniz dizisinin sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu, TV8'de ekranlara gelen "O Ses Türkiye"nin Yılbaşı Özel programı için bir şarkı seslendirdi. Ancak görüntüler yapımcının isteğiyle yayınlanmadı. Peki İrem Helvacıoğlu kimdir, kaç yaşındadır?

O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

"NEFES KARAKTERİNİN KORUNMASI İÇİN KARAR ALDIK"

Rol aldığı dizide güçlü kadın karakterini yansıtan İrem Helvacıoğlu'nun sahnelerinin yasaklanması eleştiri konusu oldu. Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

"Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi 'Nefes' karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes'in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…"

"KIZIM VE BEN" FİLMİNİN GALASINA DA KATILAMAMIŞTI

İrem Helvacıoğlu, başrolünde oynadığı "Kızım ve Ben" filminin galasına da aynı sebeplerden katılamamıştı. Filmin yönetmeni Murat Gürvardar da bu duruma isyan etmişti.

O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Helvacıoğlu, uzun yıllar Almanya'da yaşadı. İrem Helvacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alarak oyunculuk hayatına ilk adımını attı. Helvacıoğlu, ilk olarak "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" ile ekranlara geldi. Daha sonra "Muhteşem Yüzyıl", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Güneşin Kızları" gibi dizilerde izleyiciyle buluşan güzel oyuncu, 2016'da ekranlara gelen "No:309" dizisinde "Pelin Su" karakterine hayat verdi.

O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir?

"SEN ANLAT KARADENİZ"İN NEFES'İ OLDU

İrem Helvacıoğlu, ATV'de ekranlara gelen "Sen Anlat Karadeniz" dizisinde inadı ve aşkıyla Karadeniz'e sığınan güçlü karakter "Nefes"e hayat veriyor. Helvacıoğlu bu projede, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman gibi isimlerle rol alıyor. Helvacıoğlu, son olarak "Kızım ve Ben" filmiyle beyazperde de izleyicisiyle buluştu. Helvacıoğlu, aynı dizideki rol arkadaşı Ulaş Tuna Astepe ile 45. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi Dizi Çifti" seçildi.

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye'de Sahneleri Kaldırılan İrem Helvacıoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement