Kalbimdeki Deniz'de Şok Karar! Deniz Hapse Giriyor - Son Dakika
Magazin

Kalbimdeki Deniz'de Şok Karar! Deniz Hapse Giriyor

Dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Kalbimdeki Deniz'de, üzerine atılan iftira ile tutuklanan Deniz herkesi şaşkınlığa uğrattı.

04.12.2016 16:00  Güncelleme: 17:03

Dün akşam reytinglerde birinci gelen Kalbimdeki Deniz, tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı, Fox TV'nin kısa sürede sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 7. bölümünde, Deniz tutuklanma şokunu yaşıyor.

Cumartesi akşamının en çok izlenen dizisi olan Kalbimdeki Deniz 7. bölümünün şoka uğratan son sahnesinden sonra, 8. bölümün fragmanı hemen yayınlandı. Yeni bölümde Deniz'in parmaklıklar ardındaki mücadelesi, sevenlerini oldukça üzecek.

KALBİMDEKİ DENİZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz ve Mirat Fikriye'nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz'in gösterdiği tutum Fikriye'yi ezerken, Mirat'la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur. Deniz'e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar.

KUMPASIN ARDINDAKİ KİM?

Ece'nin ise Mustafa ve Mirat'la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz'e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem'i de oyuna getirir. Deniz'le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat'a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz'in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder. Konağın kapısına dayanan polisler, Deniz'i hapishaneye götürür.

Kalbimdeki Deniz 8. yeni bölümü cumartesi akşamo 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Kalbimdeki Deniz\'de Şok Karar! Deniz Hapse Giriyor

Son Dakika Magazin Kalbimdeki Deniz'de Şok Karar! Deniz Hapse Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement