Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü! - Son Dakika
Magazin

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

Geçtiğimiz yıl albüm çıkartan Kemal Doğulu, sahne aldığı beachte yaşanan teknik aksaklık nedeniyle elindeki mikrofonu fırlattı ve küfür etti.

07.07.2018 22:51  Güncelleme: 23:36

Moda programlarının aranan juri üyesi Kemal Doğulu, yakın zamana içerisinde albüm çıkarmıştı. Albüm tanıtımı için çeşitli yerlerde sahneye çıkan Doğulu, sahne aldığı beachte öfkeden deliye döndü.

"BANA KAPRİS YAPAMAZSIN SEN"

Sahne aldığı sırada aksaklık yaşanınca öfkeden deli dönen Doğulu, "Bana kapris yapamazsın sen. Kaprisini s..." diyerek küfür etti.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Olay sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kemal Doğulu, "Dj bana ters bir hareket yaptı. Bende tepki gösterdim" dedi.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!
Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Küçük yaşta heves ettiği kuaförlüğe kız kardeşinin saçlarını keserek başladı. Babası kardeşleri ve Kemal Doğulu ufak yaştayken Amerika'ya çalışmaya gitti. Üniversite eğitimini yarıda bırakıp Amerika için vize almaya İstanbul'a gelir. Kariyeriyerinin ilk taşlarını kuzeninin kuaföründe çalışarak ekleyen Doğulu, kendini geliştirip moda dergileri için saç tasarımları yaptı.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

İşinde daha iyi yerlere gelebilmek için yurt dışından makyaj malzemeleri getirdi.Çalışmaları beğenilen Kemal Doğulu, daha sonra fotoğraf çekmeyi öğrendi. Daha sonra Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Sıla ve Demet Akalın gibi ünlü sanatçıların imaj danışmanlığını yaptı. 2006'da Hande Yener'in imaj danışmanlığını yaptığı dönemde Yener'in kliplerini de çekmeye başladı. Konser günü vokalistin gelmemesi nedeniyle Doğulu, Yener'in vokalistliğini yaptı. Müzik dünyasına ise bu şekilde adım attı.

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

2014'ten bu yana Nişantaşı'nda kuaför salonu işleten Kemal Doğulu, Bu Tarz Benim isimli yarışmayı sunmaya başladı. Yarışmada jüri üyesi olan Doğulu'ya Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve İvana Sert eşlik etti. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı program 2015'te kanal değiştirerek Tv8'e taşındı. Programın adı "İşte Benim Stilim" olarak değişti

Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü!

Son Dakika Magazin Kemal Doğulu Sahnede Deliye Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Tolga Can: Senin gibileri adam yerine koyup dinleyende kabahat. 18 1 Yanıtla
  • bjjkk: bu adam sadece kadınlara bağırıyordu ne oldu buna erkeklere bağırmaya başlamış kadına bağırmaya benzemez bir gün paçanıda artistlinide bozarlar 15 1 Yanıtla
  • gugin: sanatçı müsvetteleri... 14 0 Yanıtla
  • Asdf: Senin kaprisin kime?? 12 2 Yanıtla
  • Snsn: Bu Kim la 10 0 Yanıtla
  • Kemal Doğulu : Sizi bana yaptığınız hakaret ten men ediyorum saygısız pislikler 1 8 Yanıtla
  • ali: reklam 8 0 Yanıtla
  • yorumcu...: Sanatçı derken...? Eğer bunlar sanatçı ise, Emel Sayın, Zeki Müren, ve diğer nice kaliteli isimler nedir? 6 0 Yanıtla
  • bursa: habere bak. ünlü dene sanatçının varlığından haberim yok.bu nasıl ün.yoksa bende mi sıkıntı 4 2 Yanıtla
  • TS: alkış tutan aptallara ne demeli peki 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement