Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir?

Kızım Dizisinin Cemal\'i Serhat Teoman Kimdir?

Şu sıralar Kızım dizisiyle ekranlarda olan genç oyuncu Serhat Teoman kimdir? Serhat Teoman kaç yaşında?

07.11.2018 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

, 4 Haziran 1984 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Teoman'ın iki ablası bulunuyor. Asker olan babasının görevi nedeniyle Diyarbakır'dan sonra 1986 yılında Bartın'a gitti. Ancak 1997 yılında İzmir'e gelme şansı olan , ortaokul ikinci sınıftan itibaren İzmir'de okudu. Lise eğitimini Buca Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü'nde tamamladı.

TİYATRO GRUBUYLA TURNELERE ÇIKTI

Arkadaşı vasıtasıyla tiyatro ile ilgilenmeye başlayan , 2 yıl boyunca katıldığı tiyatro grubuyla turnelere çıktı. Bu sayede, tiyatrocu olmak istediği için 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda eğitim aldı. Yüksek lisansını da İstanbul'da Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yaptı.

Kızım Dizisinin Cemal'i <a class='keyword-sd' href='/serhat-teoman/' title='Serhat Teoman'>Serhat Teoman</a> Kimdir?

ARKADAŞLARIYLA 'TİYATRO KUT'U KURDU

Üniversite yıllarında Sadullah Çelen'in "Kurşun Yarası" adlı dizisinde küçük bir rol ile dizi hayatına başladı. Oyunculuğu Sadullah Çelen tarafından beğenilince İstanbul'a yerleşti. Tiyatro hayatına arkadaşları olan Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan'la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etti. Tiyatro Kutu kapansa da Buğra Gülsoy ve Emre Erkan ile birlikte kurduğu GET Yapım'la yoluna devam etti.

Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir?

GET YAPIMLA ''Bİ HAYALİM VAR'' FİLMİNİ YAPTI

, 2006 yılında "Yalancı Yarim" adlı dizide oynadı. 2012 yılında "Kuzey Güney" dizisinde Burak Çatalcalı karakterini canlandırdı. 2013 yılında ise yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği "Bugünün Saraylısı" dizisinde yer aldı. 2014 yılında G.E.T Yapım olarak "Bi Hayalim Var" adında bir sinema filmi yaptı. 2015 yılında ''Acil Aşk Aranıyor'' dizisinde boy gösteren Teoman, 2016 yılında ''Kaçın Kurası'' dizisinde oynadı.

Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir?
Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir?

Son Dakika Magazin Kızım Dizisinin Cemal'i Serhat Teoman Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement