Kourtney Kardashian ve Travis Barker İlk Çocuklarını Bekliyor - Son Dakika
Magazin

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İlk Çocuklarını Bekliyor

Kourtney Kardashian ve Travis Barker İlk Çocuklarını Bekliyor

Reality show programı 'Keeping Up with the Kardashians' ile tanınan Kourtney Kardashian ve Blink-182 grubunun davulcusu Travis Barker, uzun uğraşlar sonucunda ilk çocuklarını bekliyor. Kardashian, tüp bebek tedavilerini denedikten sonra doğal yollarda hamile kaldığını ve bunun 'Tanrı'nın planı' olduğunu hissettiğini açıklamıştı. Kardashian ve Barker'ın bir erkek çocuk sahibi olacağı öğrenildi.

05.11.2023 14:06  Güncelleme: 16:27

Keeping Up with the Kardashians" isimli realite şov programıyla tanınan internet ünlüsü Kourtney Kardashian ve geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği Blink-182 grubunun davulcusu Travis Barker'la ilk çocuklarına sahip olmak için uzun uğraşlar verdiğini açıklamıştı.

Birkaç kez tüp bebek tedavisini deneyen ve sonunda pes edip tüm tedavileri bırakan Kardashian, sonrasında doğal yollarda hamile kalmasının "Tanrı'nın planı" olduğunu hissettiğini söylemişti.

Daily Mail'in haberine göre, Kardashian ve Barker'ın bir erkek çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Her iki ismin de önceki beraberliklerinden sırasıyla üç ve iki çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kourtney Kardashian ve Travis Barker İlk Çocuklarını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement