Yavuz Seçkin: Küfürle İşin Kolayına Kaçıyorlar - Son Dakika
Magazin

Yavuz Seçkin: Küfürle İşin Kolayına Kaçıyorlar

Yavuz Seçkin: Küfürle İşin Kolayına Kaçıyorlar

Ünlü komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin, komedi filmlerinde argo kullanılarak izleyiciyi güldürme çabalarını yadırgadığını söyledi.

19.02.2016 11:13  Güncelleme: 12:15

Ünlü komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin, komedi filmlerinde argo kullanılarak izleyiciyi güldürme çabalarını yadırgadığını söyleyerek, "Biz 'Oldu mu Şimdi?' filmimizde izleyiciyi küfürsüz güldürmeyi başaracağız" dedi.

''MAFYATİK KOMEDİ''

Yapımcılığını PPM Yapım'ın, uygulayıcı yapımcılığını Merdan Yapım'ın üstlendiği "Oldu mu Şimdi?" filmi hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulunan ünlü komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte kendi aralarında "mafyatik komedi" olarak niteledikleri filmin ağır başlı bir adamın başına gelen komik olaylarla seyirci karşısına çıkacağını söyledi.

''HER SAHNEDE BİR KAHKAHA''

Seçkin, başrol teklifi geldiğinde senaryoyu beğendiği için kısa sürede olumlu yanıt verdiğini belirterek, "Bir hafta, on gün önce teklif geldi, hızlı bir şekilde de çekime girdik. Sağ olsunlar rolü kabul ettiğimde senaryoyu benim karakterime göre de revize ettiler. İşlerin hızlı gelişmesi bazen böyle işin kıvamını, sıcaklığını koruması adına da çok güzel bir şey. Şu ana kadar çektiğimiz sahnelerde hiç boş bir sahne yok. Her sahnede bir kahkaha, bir tebessüm var. İzleyicileri çok keyifli bir film bekliyor." açıklamasında bulundu.

İZLEYİCİ SAÇLI YAVUZ SEÇKİN GÖRECEK

Seçkin, filmde "Yaşar" karakterini canlandıracağını söyleyerek, şunları anlattı:

"Oynadığım 'Yaşar' karakteri, içinde küçük bir kedi yavrusu olan ağır başlı görünen birisi ama filmde seyirci Yavuz Seçkin'de çok alışık oldukları mimiklerini, triplerini ve mizahını rahatlıkla görecek, tek farkla, o da saç. Saçlı Yavuz Seçkin görecekler. Saçlı olmak sıcak bir duygu, beni kaşındırıyor. Arkadaşlar gelip arkadan önden kaşıyorlar. Onbeş yıldır kel olduğum için, benim bünye reddediyor saçı. Bir dakika sonrasında 'abi çıkar şunu özüne dön' sinyali veriyor. Arada bir atıyor peruk çünkü alışmadık kafada durmuyor."

''ARTIK KAFAMA GÖRE TAKILACAĞIM''

Özel yapım protez saçla kamera karşısına geçtiğini belirten Seçkin, "Özel yapım olduğu için peruk gibi durmuyor. Gerçeğine yakın bir saç oldu, bundan sonra da onunla takılmayı düşünüyorum. Artık kafama göre takılacağım." ifadelerini kullandı.

Seçkin, canlandırdığı rolün gerçek karakteriyle benzerliği olmadığına dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaşar karakteri bana pek benzemiyor, ben zaten hiç kimseye benzemiyorum da neyse. 'Yaşar' ve 'Davut' çocukluktan arkadaşlar, başları birçok belaya girmiş, talihsiz bir şekilde sürekli içeri girip çıkıyorlar. Hayat bir tokat atmış ikisine de, bir türlü doğrulamamışlar. Çevreleri de etken bunda tabii, bulundukları yerden bir türlü sıyrılamamışlar, düzgün yaşamaya bir türlü adapte olamamışlar. 'Davut', yakın korumam gibi ama arkadaşım aslında. Bir de bir türlü 'Hasan'ın başını beladan çıkarmayan iki belalı karakter var."

''BU YILIN EN İYİ ÇALIŞMALARINDAN BİRİ OLACAK''

Filmin, komedi anlamında bu yılın en iyi çalışmalarından biri olacağını iddia eden Seçkin, "Yaşar orijinal bir tip daha önce sinemada böyle tip görmedim ben, olduğunu da sanmıyorum. Komedi anlamında bu yılın en komik filmlerinden bir tanesi olacağını söyleyebiliriz. İnsanlar bu filme doyasıya gülmek için gelecekler." dedi.

''KÜFÜRSÜZ GÜLDÜRECEĞİZ''

Şeçkin, vizyona giren komedi filmlerinde argo kullanıp izleyiciyi güldürme çabalarını yadırgadığı düşüncesini paylaşarak, şöyle konuştu:

"Filmde küfürün hakim olmamasını özellikle yönetmenim ve yapımcımızdan rica ettim çünkü bu filmi herkes izleyebilsin istiyorum. Tamam, birkaç sahnede küfür olabilir ama filmin yüzde yetmişinde küfürle güldürmeye çalışıyorsan işin kurnazlığına kaçıyorsun demektir. Biz 'Oldu mu Şimdi?" filmimizde izleyiciyi küfürsüz güldürmeyi başaracağız."


Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Yavuz Seçkin: Küfürle İşin Kolayına Kaçıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement