Madonna Sinemadan Kovuldu - Son Dakika
Magazin

Madonna Sinemadan Kovuldu

Madonna Sinemadan Kovuldu

Ünlü şarkıcı Madonna gittiği filmde sürekli mesajlaşarak çevresindekileri rahatsız ettiği için sinema salonundan kovuldu.

16.10.2013 15:29  Güncelleme: 15:36

Gittiği sinema salonunda Blackberry telefonuyla mesajlaşarak çevresindekileri rahatsız eden ünlü şarkıcı Madonna, uyarılara rağmen mesajlaşamayı kesmeyince sinema salonundan kovuldu.

SALONDAKİLERİ RAHATSIZ ETTİ

New York Post'un haberine göre, New York film Festivali Kapsamında "12 Years A Slave" filmini izlemek için salonda olan Madonna'nın kovulduğu haberini Alamo Drafthouse sinema salonları yöndeticisi Tim League de Twitter hesabından olayı doğruladı.

Madonna'nın mesajlaşarak etrafındakileri dayanılmaz ölçüde bir kabalıkta rahatsız ettiğini yazan League, "Sinemaseverlerden özür dileyene kadar Madonna Alamo sinemalarında film izlemekten men edilmiştir" dedi.

PARA İADESİZ DIŞARI ATIYORLAR

Teksas merkezli zincir, film gösterimleri sırasında konuşulmasına ve telefonla mesajlaşılmasına karşı katı kuralları var. Bu politika internet sitelerinde şöyle ifade ediliyor: "Eğer konuşur veya mesajlaşırsanız, bir uyarı alırsınız. Eğer bu tekrarlanırsa, para iadesi yapılmaksınız dışarı atılırsınız."

MADONNA KOVULMA SONRASI AÇIKLAMA YAPMADI

Film eleştirmeni Charles Taylor, Facebook aracılığıyla olayı şöyle aktardı:

"Yanımdaki bir kadın omzuna dokunarak telefonunu kapatmasını söyledi, Madonna ise fısıltıyla 'Bu işle ilgili. Köleci!' diye karşılık verdi." Steve McQueen'in yönettiği, Chiwetel Ejiofor'un başrolünü oynadığı "12 Years a Slave" filmi, kaçırılarak yıllar boyunca köle olarak çalıştırılan Afrika kökenli bir Amerikalının yaşanmış hikayesini anlatıyor.

Madonna veya temsilcilerinden olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Madonna Sinemadan Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement