MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu - Son Dakika
Magazin

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

Dün akşam eleme bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bir hafta daha kalmak isteyen Azize, İbrahim, Hamza, Mert, Dilara ve Safanur en iyi yemekleri yapmak için birbirleriyle yarıştı. İkinci eleme oyununda da istediği tabağı çıkaramayan İbrahim yarışmadan elendi.

13.09.2021 09:38  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Eleme potasına giren yarışmacılar iki aşamalı oyundan geçerek MaterChef'te kalmak için yarıştı.

SİYEZ BULGURUYLA EN İYİ YEMEĞİ YAPMAYA ÇALIŞTILAR

MasterChef'te bu hafta dokunulmazlık oyunlarının hepsini mavi takım kazandı. Oyunları kaybeden kırmızı takımdan Azize, İbrahim, Hamza, Mert, Dilara ve Safanur eleme potasına girdi. Yarışmacılardan ilk turda ana ürünü siyez bulguru olan bir yemek istendi. Siyez bulguruyla en iyi 3 yemeği yapan Safanur, Azize ve Dilara eleme potasından kurtuldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu

İBRAHİM HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Eleme potasında kalan Hamza, Mert ve İbrahim, Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği bebek kalamar yaptı. Verilen sürenin sonunda ünlü şeflerin değerlendirmesine göre, Mert'in hazırladığı tabak en çok beğenilen yemek oldu. Ünlü şeflerin kararına göre ise bu hafta elenen yarışmacı İbrahim oldu.

MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu
MasterChef Türkiye'de yarışmaya veda eden isim belli oldu
MasterChef Türkiye\'de elenen isim belli oldu

Son Dakika Magazin MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: Bişey olmaz 4 1 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Keşke hamza gitseydi herifin bakışlarında bile hayır yok 1 0 Yanıtla
  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Metin Akpınar'ın kızı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi, Uğur Dündar'dan cevap geldi

    Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dedi. Söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkınca gazeteciden açıklama geldi. Davada gizlilik olduğunu söyleyen Dündar, "Adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.


Advertisement