Neslihan Kaya cinayetinin gidişatını değiştirecek önemli iddia! Müge Anlı'ya bağlanan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt olarak sundu - Son Dakika
Magazin

Neslihan Kaya cinayetinin gidişatını değiştirecek önemli iddia! Müge Anlı'ya bağlanan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt olarak sundu

Müge Anlı, 16 Kasım'da Gaziantep'te vahşice öldürülen Neslihan Kaya cinayetinde, olayın gidişatını etkileyecek iddialar ortaya atan gizli bir tanığa ulaştı. Canlı yayına katılan tanık, olaydan önceki gece, Kaya'nın cesedinin bulunduğu yere, beyaz bir aracın geldiğini ve araçtaki kişilerin cesedi oraya bıraktıklarını öne sürdü. Ertesi gün olay mahalline gelen şüpheli bir kişinin çevrede dolaştığını ileri sürdü. İddiasını çektiği fotoğrafla destekleyen gizli tanığın açıklamaları dikkat çekti.

18.11.2021 21:04  Güncelleme: 07:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki çocuk annesi 41 yaşındaki Neslihan Kaya, 16 Kasım Salı günü, Gaziantep Şehitkamil'e bağlı Belkız Mahallesinde, boş bir arazide yarı çıplak halde ölü bulundu. Boğazı kesilen talihsiz kadının vücudunda, sayısız bıçak darbesine rastlandı. Cenazesi otopsisi sonrası ailesine teslim edilen iki çocuk annesi Kaya, dün kılınan cenaze namazından sonra Nurdağı ilçesine bağlı Hisar Mahallesi mezarlığına defnedildi. Yarasına tuz basıp yola çıkan abla Aslı Kaya ise kız kardeşinin katil ya da katillerini bulmak için araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya başvurdu.

"CESEDİ ORAYA BIRAKTIKLARININ FARKINA VARDIM"

Müge Anlı, Neslihan Kaya'nın iki yıl önce eşinden ayrıldığı için psikolojisinin bozulduğunu ve otogarda tanıştığı sevgilisiyle birlikte sokaklarda yaşamaya başladığını ifade etti. Alkol bağımlılığı gittikçe artan Kaya'nın kaldığı içler acısı boş arazide harabeyi görüntüleyen Müge Anlı, ulaştığı gizli bir tanığı da ekrana getirdi. Canlı katılan gizli tanık, "Gece 11 sıralarında pencereden beyaz bir araç geldi. Yanında yeşil montlu biri vardı. Yarım saat bekledi. Çevrede alkol alan kişiler sandım. Fakat polis sabah Neslihan Kaya cinayeti ile kapımı çaldığında o aracın cesedi oraya bıraktığının farkına vardım" dedi.

Neslihan Kaya cinayetinin seyrini değiştirecek iddia! Müge Anlı'ya katılan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt sundu

OLAY MAHALLİNE GELEN ŞÜPHELİ KİŞİ

Cesedin bulunduğu gün de bir kişiyi olay mahallinde gördüğüne dikkat çeken gizli tanık, "Ceset kaldırıldıktan ve bölge sakinleştikten sonra mavi montlu biri etrafını kontrol olay yerine geldi. Tam da cesedin bırakıldığı yerde 5-6 dakika bir şeyler aradı. Daha sonra çevre yolundan aşağı indi. Orada iki kişi konuşup kayboldular. Ben çok dikkatli bir şekilde takip ettim. Fotoğrafını da çektim" diye konuştu.

Neslihan Kaya cinayetinin seyrini değiştirecek iddia! Müge Anlı'ya katılan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt sundu

"KATİL MAKTULÜN ETRAFINDA MI?"

Cinayetle ilgili araştırmaların büyük hassasiyetle sürdüğüne dikkat çeken araştırmacı gazeteci Müge Anlı, "Polis olsa arabasız ve tek başına gelmez. Meraklı bir vatandaş mı? Yoksa katil maktulün etrafında mı dolaşır?" sözleriyle gizli tanığın iddialarındaki şüpheye dikkat çekti.

Neslihan Kaya cinayetinin gidişatını değiştirecek önemli iddia! Müge Anlı\'ya bağlanan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt olarak sundu

Son Dakika Magazin Neslihan Kaya cinayetinin gidişatını değiştirecek önemli iddia! Müge Anlı'ya bağlanan gizli tanık çektiği fotoğrafı kanıt olarak sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement