Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu - Son Dakika
Magazin

Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu

Dünyaca ünlü isim Kim Kardashian'ın ablası Kourtney Kardashian'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraf dalga konusu oldu. Seksi poz vermeye çalışan ünlü ismin bacaklarını gören takipçileri, şaşkınlığa uğradı.

23.12.2018 12:45  Güncelleme: 17:09

Amerika'nın en prestijli dergisi GQ'ya verdiği çıplak pozlarla olay olan 3 çocuk annesi Kourtney Kardashian'ın fotoğrafta sanki tek bacağı yokmuş gibi poz vermesi göz yanılmasına neden oldu.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU

Amerikan TV programıyla şöhrete kavuşan ve daha sonra ailesini de dünya çapında yıldızlar yapan Kim Kardashian'ın ablasının dün paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

<a class='keyword-sd' href='/noel/' title='Noel'>Noel</a> Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu

NOEL AĞACININ ÖNÜNDE POZ VERDİ

Bir Noel ağacı önünde seksi bir poz vermeye çalışan 39 yaşındaki Kourtney, yanlış açı ve yanlış duruş sebebiyle sanki tek ayak üzerinde duruyormuş gibi göründü.

Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu

DALGA KONUSU OLDU

71 milyon aşkın takipçisi olan Kourtney'nin bir Noel ağacı yanında durduğu fotoğrafta dar ve dökümlü bir elbise giymesi ve bacağını da diğer bacağının önüne alması dalga konusu oldu.

Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu

"BACAKLARIN NEREDE"

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Bacakların nerede?", "Çok güzel bir kadın ama bacakları yok" yorumunu yaparken bazı kullanıcılar da genç kadının fotoşop yaptığını dile getirdi.

Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu

Son Dakika Magazin Noel Ağacı Önünde Ateşli Poz Veren Kourtney Kardashian, Alay Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Rt: 140 cm boyla dunyanin gundemine oturdular 29 2 Yanıtla
    fato: bunları böyle yükselten masonlar ve ilimunatiler topluluğu dünya için çok büyük tehtidler ama insanlar umursamıyo dünyada barışı istemeyen yöneticiler avrupa ve amerika güzel bir hayat sürerken neden afrika fakirlik içindi bunlar kötü tarikatlar bunlar dünyayı karanlık bir kuyuya sürüklücekler malesef 0 0
  • milletin derdi buydu : konu komsu mahalle tek ayakmiydi diye tartisiyo bi cikip aciklasin nolur sesumizi duyyyy ey noel anne 5 0 Yanıtla
  • qamil: Harbi ya bu haber dünyanın ters dönmesine bile sebeb olabilir. Anormel olan ne simdi ya haber olacak 5 0 Yanıtla
  • Ofofof: Böyle bir karım olsun imf ye kredi veririm 0 0 Yanıtla
  • ...: Salakkk bunlar yaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement