Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı

Bizim Hikaye dizisinde 'Tülay' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, diziden ayrıldı. Dizinin yapımcısı, oyuncunun veda ettiğini sosyal medyadan "Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız" notuyla yayınladı.

28.12.2018 09:26  Güncelleme: 09:50

Bizim Hikaye dizisinin 53. son bölümünde şok bir ayrılık yaşandı. Bizim Hikaye'de Tülay ve Tufan Almanya'ya gitme kararı aldı. Dizinin sevilen karakteri Tülay'ı canlandıran Nesrin Cavadzade de son bölümde Bizim Hikaye'ye veda etti.

NESRİN CAVADZADE VEDA ETTİ

Bizim Hikaye dizisi 53. son bölümüyle 27 Aralık Perşembe akşamı ekrana geldi. Bizim Hikaye'nin son bölümünde Almanya'dan iş teklifi gelen Tülay ve eşi Tufan yurt dışına yerleşme kararı aldı. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması nedeniyle senaryoda sürpriz bir değişiklik yaşandı. Tülay'ı canlandıran Nesrin Cavadzade diziden ayrılırken, Tufan rolündeki Mehmet Korhan Fırat'ın ise diziye geri dönüp dönmeyeceği ise belli olmadı.

Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı

"SENİ VE GÜLEN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ"

Bizim Hikaye'nin yapımcısı Med Yapım da Nesrin Cavadzade'nin ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu. Med Yapım'ın açıklamasında, 'Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye'ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere... Hoşçakal Tülay' ifadeleri kullanıldı.

Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı
Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı
Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı

Son Dakika Magazin Oyuncu Nesrin Cavadzade, Bizim Hikaye Dizisinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Cilek: En saçma dizilerden birisi. Adam önce serseri, araba hirsizi idi. Sonra doktor oldu. Sonradan savcı karısı bir çocuğu çıktı. Kendinin haberi yok. Dizideki ayyaş adama bütün kadınlar aşık. Ayyaş doktorla evlendi. Ayyaşin lise mezunu bile olmayan kızına doktor, avukat, polis herkes aşık, paylasamiyorlar. Dizideki süper zeka matematikçi kardeş okulda hademe idi. Zengin güzel kızlar hademeye aşık oldu. Hademe sonradan hademelik yaptığı okula öğretmen oldu. Diziyi yazan arkadaş içip içip sarhoş kafaylamı yazıyor anlamadım. 59 3 Yanıtla
    Gul: Bi de cok fakirler ama saçları tırnakları hep bakımlı makyaj o bicim kıyafetler super bu nasıl fakirlik 19 0 Cozum: Cilek... yazdiklarini okuyunca ne kahkaha attim ya. Acep senaryoyu fikri bey mi yaziyorki. Aklina ne gelirse.:)) 3 0
  • İlgisiz adam: Ben izlemiyordum zati 9 2 Yanıtla
  • Yagmur: Barış rolünü oynayan cocuk da ayrilsa fena olmazdi 9 1 Yanıtla
    Derin: Aynen antipatik 2 0
  • adana01: çok üzüldük desek yalan olur çümkü sehiretmiyoruz da 6 2 Yanıtla
  • Mc: Güzel Hatun.neresi battı? 6 1 Yanıtla
  • ah yalan dunya: 21 yasinda bir anne ise iki kucuk meleginden ayrildi 5 1 Yanıtla
  • Rana BOZACIOĞLU: ya gitmesin dizi onunla güzel 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement