Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak! Alacağı ücret belli oldu - Son Dakika
Magazin

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak! Alacağı ücret belli oldu

Kurtlar Vadisi dizisindeki 'Elif' rolüyle tanınan Özgü Namal, 9 yıl aradan sonra Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncunun bölüm başı 700 bin lira kazanacağı konuşuluyor. Proje için İstanbul'a dönecek olan Namal, setteki çalışma saatlerinin çocuklarına uygun düzenlenmesini istedi.

09.07.2023 15:05  Güncelleme: 15:15

Kurtlar Vadisi dizisindeki "Elif" rolüyle hafızalara kazınan Özgü Namal, 9 yıllık aranın ardından Kızıl Goncalar dizisiyle anlaştı. Setlere dönmeye hazırlanan Namal'ın diziden kazanacağı ücret ise belli oldu. Ünlü oyuncunun bölüm başı 700 bin lira kazanacağı konuşuluyor.

EKRANLARA DÖNÜYOR

Gold Film ile anlaşan Özgü Namal, başarılı senarist Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Namal, şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk kariyeriyle ön plana çıkan Özcan Deniz ile partner olacak.

9 yıl aranın ardından setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret dudak uçuklattı

ALACAĞI ÜCRET ŞAŞIRTTI

10Haber'de yazan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Meryem karakterine hayat verecek olan Özgü Namal'ın proje için İstanbul'a döneceği ve setteki çalışma saatlerinin çocuklarına uygun düzenlenmesini istediği öğrenildi. Ünlü oyuncunun diziden bölüm başı 700 bin TL istediği konuşuluyor.

9 yıl aranın ardından setlere dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret dudak uçuklattı
Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak! Alacağı ücret belli oldu

Son Dakika Magazin Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak! Alacağı ücret belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Anthony Montaja: Hayirlisi olsun cocuklari var calismak lazim. Elif olarak sadece hatirlamayalim Organize isler filminde de cok iyi performansi vardi. 38 22 Yanıtla
  • Erdinc Yildiz: Kurtlar vadisinde oynayanlar hangi film olsa değer katıyor 23 35 Yanıtla
  • Coronaci : hayirli ugurlu olsun demekki haketmiski veriyolar helal olsun. 9 12 Yanıtla
  • hüseyin şen: bu oyuncular çalışıp kjaanıyorda deli paralar bölüm başı dediği haftalık ücret gibi oluyor haftada 700 bin vergisini düşsen ne düşersen düş 500 kalıyor eskiden oyuncular sinema oyuncuları açlıktan yokluktan öldüler şimdikler milyonlar havada uçuyor bölüm başı reklam vs bu paralar deli paralar yinede başarılı oyuncu tebrikler tabide bu zamanda ya topçu olacan ya popçu gerisi hikaye 10 1 Yanıtla

Advertisement