Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi - Son Dakika
Magazin

Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi

Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi

MESAM tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Hastane Katliamı sonucunda yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyulduğu belirtildi. Evlerinden edilen masum çocuk ve kadınların bulunduğu hastanenin hedef alınmasının uluslararası hukukun ve insan haklarının çiğnendiği vurgulandı. Saldırılar nefretle kınanırken, Filistin halkının acısı paylaşıldı ve hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen açıklama, sanat camiasından 14 bin üyenin desteğini aldı.

19.10.2023 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi

182 ülkede temsil edilen ve sanat camiasından 14 bin üyesi bulunan MESAM tarafından yapılan yazılı açıklamada;

"İsrail tarafından, insanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş Gazze Hastane Katliamı sonucunda yüzlerce sivilin hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyuyoruz.

mesam-aciklama.jpg

Evlerinden edilen masum çocuk ve kadınların bulunduğu hastanenin hedef alınması, uluslararası hukukun ve insan haklarının çiğnendiği bu durum asla kabul edilemez. Yapılan saldırıları nefretle kınıyor, Filistin halkının acısını paylaşıyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz " denildi.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Sanatçılar, İsrail katliamına sert tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement