Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor - Son Dakika
Magazin

Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor

Ünlü şef Danilo Zanna'nın İtalya'da yaşayan babası Armando Zanna dün gece hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından veren şef, "Kalbim çok acı çekiyor" dedi.

22.04.2020 13:26  Güncelleme: 10:17

Türk bir kadınla tanışıp evlendikten sonra Türkiye'ye yerleşen İtalyan şef Danilo Zanna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının hayatını kaybettiğini söyledi.

"MAALESEF BABAMI KAYBETTİK"

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan ve sevimli halleriyle her daim adından söz ettiren Danilo Zanna, Instagram hesabından babasıyla olan fotoğrafını paylaşarak "Kalbim çok acı çekiyor, maalesef babam Armando'yu dün gece kaybettik. Bana bir erkeğin değerlerini öğreten ve bana yaşama saygı duymayı ve sevmeyi öğreten bir adam babam. Şimdi dinlenecek ve kalbimizde yaşayacak" dedi.

Danilo şefin eşi Tuğçe Demirbilek Zanna da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Arayan, soran, başsağlığı dileyen herkes, eksik olmayın. Tüm aramalara cevap veremiyoruz" dedi.

Şef Danilo Zanna'nın babası hayatını kaybetti

"AİLEMİ SEVİYORUM"

Ocak ayında ailesiyle birlikte vakit geçiren Danilo Zanna, Instagram hesabından anne ve babasıyla fotoğraf paylaşarak "Ailemi seviyorum. Hayatta seni destekleyenlere her zaman sıkıca sarıl" demişti.

Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor
Babası vefat eden şef Danilo Zanna\'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor

Son Dakika Magazin Babası vefat eden şef Danilo Zanna'dan yürek yakan paylaşım: Kalbim acı çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Jem Jem: Allah rahmet eylesin kardeşim... 20 9 Yanıtla
    Ahmet : Amin insanlar ölüyor 2 10
  • Mehmet: Müslüman değilse rahmet okunmaz arkadaşlar bilginize toprağı bol olsun denilir. 8 11 Yanıtla
  • Rizeli: O kadar cahil bir donem yaşıyoruzki ,Allah a inanmayan bir komünist bile ölülerine devrimci şehit diyor.Hatta pkk bile ateist ama ölülerine şehit diyor.Şimdi sizde her ölene cennetlik diyorsunuz.peki neye dayanarak diyorsunuz.Kur'an ve sunnette boyle birşey yok ken siz neyedayanarak boyle millete cennet anahtari dagitiyorsunuz Bu kadar cahillik olurmu kardesim.Eğer muslumansaniz dininizi oğrenin bi zahmet.Besmele çekmekten acizsiniz.atip tutuyorsunuz.karacahiller. 6 9 Yanıtla
    Cevaben: Rizeli çoban senin gibi yaşamak zorunda değil millet sen cennetimi içerisindekinimi gördünde konuşuyorsun araplarda cennet bizim diyor seni müslüman bile görmüyor londrada yaşayıp Allahu Ekber diyor memleketin durumu aynı senin beyinden Allah kitap soy babam soy böyleyse Müslümanlık bu adam cennete gider 5 2 Ahmet: Haklısın sayın rizeli. Ne yazık ki kendini musluman sanan insanlar arasında birçokları var ki müslüman değil. Küfre düşmüş farkında değil. Cahil. Dinini bilmiyor. Nasıl öğreneceği konusunda da hem bilgisi hem ilgisi yok. Günü kurtarıyor. Yilların geçişini doğum gununde mum uflemekten ibaret sayıyor. Bu yüzden çoğu insan senin yorumunu begenmemis 2 4 Bozok: Söyleyecek söz bulamıyorum yıllardır insanların ırkı mezhebi ile Müslümanlık taslayan kara cahil dünyaya gelirken sen bildirimde bulunmuşsun ben rizeli insan müsvettesi olacağım diye biraz utanma varsa bırakın bunları Yaradanın yanında kul olmayı insan olmayı öğrenin ölüm hepimizin için yaratan bilir sorgusuz 4 2 Rizeli: Niye bu kadar kızdın anlamadım.Zoruna giden ne?islam da dinde zorlama yoktur.Biz zorla iman edecek siniz demiyoruz.Sadece Allah'in dinine iman etmeye niyetiniz yoksa yasamaya hiç yoksa gelipte islam i sulandirmayin.Senin dinine gore cennete gidiyorsa sen oyle inan.Ama Allah'in dininde kesinlikle boyle birşey yoktur.Her kesin dini kendine.He unutmadan söyleyeyim o yalandan demokrat humanist ayaklariniz yokmu.Bir muslumani gorunce nasilda deliye donuyorsunuz.Senin sorunun akidevi. 2 3 Millet: Cennet İslama göre Allaha inanan, emir ve yasaklarına riayet eden, mizanda sevapları ağır gelen Kul hakkı yiyen olursa hakkı ödemeden cennete giremez) ve onun ALLAHın rızasını kazanan müslümanlar ve Kurandan önce gelen hükümlere iman edip peygamberine itaat eden ehli kitabın girebildiği ebedi mekandır.. Edison iman etmedi ise Cennete giremez hatta uzaktan bile göremez... Cennet Allah a iman etmiş kullar içindir.. 1 0 Rizeli: Cevaben'e,cevaben:Düşunduklerini biraz daha düzgün yazıya dökersen daha anlaşılır olursun.Ayrıca sana Mevdudu'nin"Dört Terim"kitabinı okumanı tavsiye ederim.insan yayin evinin olsun.hakkini helal et. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement