Konserde dudak dudağa! Sıla Gençoğlu, sahneye çağırdığı İlker Kaleli'yi öptü - Son Dakika
Magazin

Konserde dudak dudağa! Sıla Gençoğlu, sahneye çağırdığı İlker Kaleli'yi öptü

Konser maratonuna devam eden ve dün akşam da İstanbul'da sahneye çıkan Sıla, sevgilisi İlker Kaleli'nin bestelediği "Metelik" şarkısını söyledi. Sıla, şarkı bitiminde seyircinin isteği üzerine sahneye çıkan sevgilisini dudağından öperek, "Daha güzel bir akşam olamaz" dedi.

12.07.2023 08:19  Güncelleme: 09:07

Yoğun konser maratona devam eden Sıla Gençoğlu, dün akşam Harbiye Açıkhava'da 2. konserini verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Sıla, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu ilker Kaleli'nin kendisi için bestelediği "Metelik" şarkısını da söylemeyi ihmal etmedi. Sıla, şarkı sonrası sahneye çıkan sevgilisine öperek teşekkür etti.

"SAHNEDE SEVGİLİMİ ÖPTÜM, DAHA GÜZEL BİR AKŞAM OLAMAZ"

Uzun süredir konserlerinden kalan vaktini İlker Kaleli ile geçiren Sıla, dün akşam ki sahnesinde aşka geldi. "Metelik" şarkısını söyleyen Sıla, seyircilerin isteği üzerine kendisini kuliste bekleyen İlker Kaleli'nin sahneye gelmesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yanına gelen sevgilisini dudağından öperek teşekkür eden Sıla, yaşadığı şaşkınlığını da dile getirdi. Kaleli'nin normalde sahneye çıkmayı tercih etmediğini söyleyen Sıla, "Çok enteresan bir şey oldu. Bunu siz yaptınız, çıkmaz sahneye hayatta. Çok güzel bir gece. Sahnede sevgilimi öptüm, daha güzel bir akşam olamaz" diyerek şarkılarına devam etti.

Konserde romantik anlar! Sıla Gençoğlu, sahneye gelen İlker Kaleli'yi dudağından öptü
Konserde romantik anlar! Sıla Gençoğlu, sahneye gelen İlker Kaleli'yi dudağından öptü
Konserde romantik anlar! Sıla Gençoğlu, sahneye gelen İlker Kaleli'yi dudağından öptü
Konserde romantik anlar! Sıla Gençoğlu, sahneye gelen İlker Kaleli'yi dudağından öptü
Konserde dudak dudağa! Sıla Gençoğlu, sahneye çağırdığı İlker Kaleli\'yi öptü

Son Dakika Magazin Konserde dudak dudağa! Sıla Gençoğlu, sahneye çağırdığı İlker Kaleli'yi öptü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet kasap: BİZ HANGİ ARA BU KADAR REZİL BİR TOPLUM OLDUK EDEP YAHU İLLEDE EDEP 71 22 Yanıtla
  • mert çelik: yanaktan öpme bıttı,bu moda basladı sanki 62 9 Yanıtla
  • Şbn Şbn: Ahlaksızlık Edepsizlik Görgüsüzlük ne zaman Romantik oldu buna gidip dinleyen kulaklara gören gözlere yazık 37 20 Yanıtla
  • Kamil Toygar : Sende mi brütüs moda oldu melek mosso, ardından Sıla, onun öncesinde Mabel matiz ile öpüşen gaye su Akyol bunların birkaçını dinlerdim sesi müziği güzel olduğunu düşündüğüm için ama karekter yönleri zayıf olduğunu görünce artık dinlemem müziklerini şımartmamak lazım bunları pofpoflayıp 21 4 Yanıtla

Advertisement