2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir? - Son Dakika
Magazin

2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir?

2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir?

Ünlü oyuncu ve sunucu Simge Tertemiz, 2. Sayfa programının konuğu oldu. Yaptığı açıklamalar ile gündem oldu. Peki, Simge Tertemiz kimdir?

31.01.2019 10:21  Güncelleme: 10:26

Çılgın Dersahane dizisi ile tanıdığımız Simge Tertemiz, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa Programına katıldı. Yaptığı açıklamalar ve itiraflar ile gündeme geldi. Peki, Simge Tertemiz kimdir?

SİMGE TERTEMİZ KİMDİR?

Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu'nda okuyan Simge Tertemiz, Nuri Cıngıllıoglu Lisesi'nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nde halen öğrenim gören Temiz, 2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğini kazandı.

2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir?

ÇILGIN DERSANE'DE OYNADI

Güzel oyuncu, "Çılgın Dersane" adlı ilk sinema filminde Gamze karakterini canlandırdı ardından "Çılgın Dersane Kampta" filminde de rol aldı. ATV'de yayınlanan Özel Hat magazin programını sunan başarılı oyuncu, 2009 Offshone Sürat Tekneleri Yarışmasının tanıtımını yaptı ve Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçildi.

2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir?

EVLİLİĞİ KOCASININ ESKİ EŞİNDEN ÇOCUĞU OLUNCA SONLANDI

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlenen ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu olan Simge Tertemiz, Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olması ve bunun sonucunda Kadıoğlu ile arasında başlayan şiddetli geçimsizlik nedeniyle soluğu mahkeme salonunda aldı. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona erdi.

Son Dakika Magazin 2. Sayfa Programında Açıklamalarda Bulunan Simge Tertemiz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement