Sinan Akçıl, Işın Karaca'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl, Işın Karaca'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu

Işın Karaca, ikinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın düğünü sonrası pandemiyi kastederek, "Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok" şeklinde eleştiride bulundu. Eleştiri sonrası sessizliğini bozan Akçıl, "Tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş. Buradan ekmek çıkmaz" sözleriyle tepki gösterdi.

24.02.2021 16:36  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 22 Şubat'ta Beşiktaş'ta lüks bir otelde ikinci kez dünyaevine girdi. Düğün törenine çiftin ailesi ve yakın çevresinden oluşan 40 davetli katıldı. Ancak ikilinin nikah töreni sonrası şarkıcı Işın Karaca'dan pandemiyi kastederek, "Allah bir yastıkta kocatsın ama bu kadar insan, düğünler, partiler! Hayat başlamış da bizim mi haberimiz yok? Vallahi bilip de söylemiyorsanız küserim!" şeklinde tepki geldi.

"BURADAN EKMEK ÇIKMAZ"

Işın Karaca'nın tepkisi sonrası sosyal medya hesabından sessizliğini bozan Sinan Akçıl, şu paylaşımda bulundu: '"Arkadaşlar tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiydi. Herkesin HES kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık. Buradan ekmek çıkmaz."

Sinan Akçıl, Işın Karaca'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu

"1500 KİŞİLİK KUTLAMA YAPACAĞIZ"

Ünlü şarkıcı, Instagram'dan yaptığı paylaşıma ayrıca bir yenisini daha ekleyerek, "Ama bu değildir ki pandemi kuralları geçince 1500 kişilik kutlama yapmayacağız. Sabırsızlanıyorum o gün için." şeklinde konuştu.

Sinan Akçıl, Işın Karaca'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu
Sinan Akçıl, Işın Karaca\'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl, Işın Karaca'nın düğün tepkisi sonrası sessizliğini bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • duyarlı vatandaş: hes kodu olunca virüs bulaşmıyormu cahil cahil konuşuyr sizler gibi duyarsızlar yüzünden binlerce insan ölüyor bunun vebalini kim verecek vakalar bu kadar yüksekken nasıl normalleşme olacak 23 2 Yanıtla
  • Muhammet: Zaten bi tek sizin gibi ünlü veya siyasilere yok bu pandemi, 30 kişi değilmiydi düğünler? nasıl oluyorda 40 kişi yapıyorsunuz bre cahiller? 20 0 Yanıtla
  • Ali: Tencere kapak ses yapmis 15 0 Yanıtla
  • Adil : "Arkanıza RASTLANIP şahit olduğunuz" mu? 13 0 Yanıtla
  • turgut: dogru 2 0 Yanıtla
  • eren: bu ne cehalet 3 kişi yan yana gelmiyoruz 40 ne demek 0 0 Yanıtla

Advertisement