Sinem Kobal Gayrimenkule Yatırım Yapıyor - Son Dakika
Magazin

Sinem Kobal Gayrimenkule Yatırım Yapıyor

Sinem Kobal Gayrimenkule Yatırım Yapıyor

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Kenan İmirzalıoğlu sevgilisi Sinem Kobal'ı da bu konuda ikna etti. Kobal, Karaköy ve Fındıklı'dan yatırım yapmak için yer arıyor.

29.11.2015 09:55  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Bülent Parlak ile Burcu Gönder'in düğününe katılan Sinem Kobal, sevgilisi gibi gayrimenkule yatırım yapmaya karar verdi. Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

KARAKÖY VE FINDIKLI'DAN YATIRIMLIK YERLER BAKIYORDU

Sevgilisinin bu önerisini dikkate alan Kobal'ın son günlerde İstanbul gece hayatının yeni noktası haline gelen Karaköy ve Fındıklı'dan yatırımlık yerler baktığı ortaya çıktı.

RESTORE ETTİRİP SATIŞA ÇIKARDI

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Beyoğlu'nda yaptığı yatırımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu son olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip 3 milyon TL'ye satılığa çıkarmıştı.

Son Dakika Magazin Sinem Kobal Gayrimenkule Yatırım Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • TÜRKİYE iyiki RUSYADAN ÖZÜR diledi ! AMA ?: Kabahat bizimkilerde olmasa,Rusya bu kadar alınıp,bizi tamamen silmez.Milletim adına çok üzüldüm.Ama bu daha başlangıç.Belki başka ülkeler de Rusya,yı örnek alıp,bizi tamamen silecekler,bizden Akdeniz bölgesini ve Istanbulu isteyecekler.Bizimkiler Arapların din bekçiliğini yaparak,ezan sesleri,camilerle,türbanlarla ve dikkafalıkla fazla gidemezler.NOTO,nun arkasına ne zamana kadar saklanacağız?Öncelikle vatan içinde huzuru bulmalı ve bütün sınır komşularımızla dost olmalıyız. 4 19 Yanıtla
  • selo can izmit: neden eleştıreiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz inşalla mutluolurlar 5 7 Yanıtla
  • Sakarya 54: Bizene çokta tııın:) 8 3 Yanıtla
  • doruk: bize ne sinem kobaldan haber mi bu ya.tanimam etmem bizim ulkede ne kadar cok abartiliyo boyle tv ye cikan insanlar onlarda bizim gibi 8 1 Yanıtla
  • selo can izmit: mutlu olsunlar hayırlısı olsun yaşarsak göreçeyiz 7 2 Yanıtla
  • Merve: Öncekiler bu kızı üzdüler.İnşallah bu düzgün biridir 0 3 Yanıtla
  • adsiz: Sinem de erkeklere ne meraklimish beee... 2 0 Yanıtla

Advertisement