Son dakika magazin haberleri! Gündemdeki magazin olayları / 10.11.2021 - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Gündemdeki magazin olayları / 10.11.2021

Son dakika magazin haberleri! Gündemdeki magazin olayları / 10.11.2021

Şarkıcı Alişan ile evlendikten sonra setlere ara veren Buse Varol, Camdaki Kız ile ekranlara dönüyor, Hande Erçel sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla beğeni butonunu çökertti gibi son dakika magazin haberleri burada yer almaktadır.

10.11.2021 10:13  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başladığı günden itibaren eleştirilerin hedefi olan Üç Kuruş dizisi için RTÜK'e şikayet yağıyor, Buse Varol, Camdaki Kız dizisine konuk oluyor gibi magazin dünyasında yaşanan olaylardan derlenen haberler bu sayfadan erişebilirsiniz.

BUSE VAROL, CAMDAKİ KIZ KADROSUNDA

Son dakika magazin haberler! Gündemdeki magazin olayları/10.11.2021

Şarkıcı Alişan ile evlenen ve 2 çocuk sahibi olan Buse Varol, oyunculuğa ara verdi. Oyunculuğa geri dönen Varol, "Bir diziyle anlaştım" diyerek müjdeyi verdi. Oyuncunun Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşini canlandıracağı ileri sürüldü. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı Camdaki Kız, yeni sezonuyla ekran macerasına devam ediyor. Yeni sezonda diziye dahil olarak Hayri karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan'ın eşini kimin oynayacağı merak konusu oldu.

HANDE ERÇEL POZLARIYLA BEĞENİ BUTONUNU ÇÖKERTTİ

Son dakika magazin haberler! Gündemdeki magazin olayları/10.11.2021

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, son olarak siyah mini elbiseli pozlarını paylaştı. Oyuncunun cesur mini elbiseli pozları kısa sürede 2 milyondan fazla beğeni aldı. Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan ve şimdilerde rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, neredeyse her yaptığıyla gündem oluyor. Sık sık özel hayatıyla adından söz ettiren oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla da gündeme geliyor.

Haberin detayı için

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNE TEPKİ YAĞIYOR

Son dakika magazin haberler! Gündemdeki magazin olayları/10.11.2021

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı Üç Kuruş dizisi, RTÜK'e şikayet edildi. Dizinin Roman vatandaşlara karşı ayrımcı ve aşağılayıcı söylemler içerdiği gerekçesiyle şikayet edilmesinin ardından Marmara Bölgesi Roman Dernekler Federasyonu, Anadolu Yakası Roman Dernekleri Federasyonu ve Çepni Dernekleri Federasyonu temsilcileri ile CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Atila Sertel ve Özcan Purçu basın açıklaması yaptı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Gündemdeki magazin olayları / 10.11.2021 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement