TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika
Magazin

TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor

Ülkemizde beğeniyle izlenen yaşam kanalı TLC'de yayınlanacak olan ilk yerli program 'Bu Ben miyim?' seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

01.03.2019 16:24  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanıtımıyla şimdiden merak edilmeye başlanan ve sevilerek izlenen TLC'nin ilk yerli yapımı 'Bu Ben Miyim?' programı tanıtımıyla merka uyandırdı. Dünyaca ünlü doktor Bülent Cihantimur'un sunumuyla ekrana gelecek olan program 6 Mart'ta izleyenlerle buluşacak.

İLK KEZ KENDİ YEREL İÇERİĞİNİ EKRANA TAŞIYOR

Türkiye'nin önde gelen ulusal eğlence ve yaşam tarzı kanalı TLC yeni yılda da yeniliklerle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk kez kendi yerel içeriğini ekranlara taşıyacak kanal, Doctor B olarak tanınan dünyaca ünlü Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur ile yepyeni bir programa imza atıyor.

TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor

MAĞDURİYET YAŞAMIŞ HASTALARINA YARDIM EDECEK

6 Mart Çarşamba günü TLC ekranlarında başlayacak 'Bu Ben Miyim?' programında Doctor B, her bölümde mağduriyet yaşamış üç hastasının estetik kaygılarını giderecek, kısa süre içerisinde muazzam bir değişim yaşamalarını sağlayacak.

TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor

İlk bölümde hipotroid sorunu yüzünden yıllarca kilo problemi yaşayan ve vücudunda ciddi sarkmalar olan Dilnoza, deforme olan vücudunun tekrar eski haline kavuşmasını istiyor.

TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor

Diğer taraftan Alihan'ın kilo problemi çocukluğuna dayanıyor. Çocukluğundan beri çok iştahlı olan Alihan, üniversiteye başlaması ile birlikte kilo verme sürecine giriyor ve yaklaşık 40 kilo veriyor. Ancak zayıflama sonrasında hem karın bölgesinde sarkma hem de jinekomasti oluşuyor. Alihan, kadın memesi gibi gözüken memelerinden kurtulmak istiyor.

TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor

Üçüncü hasta Yasemin Hanım ise daha iyi bir görünüme kavuşmak için 3 kez kalça estetiği ameliyatı oluyor fakat 3 operasyonda da birçok sorunla karşılaşıyor ve her biri başarısızlıkla sonuçlanıyor.

Bir kadın olarak yaşadığı fiziksel rahatsızlıkların yanı sıra psikolojik olarak da zor günler geçiren Yasemin Hanım daha iyi bir görünüme kavuşmak için Doctor B'nin kapısını çalıyor.

TLC\'nin İlk Yerli Yapımı \'Bu Ben Miyim?\' 6 Mart\'ta Başlıyor

Son Dakika Magazin TLC'nin İlk Yerli Yapımı 'Bu Ben Miyim?' 6 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Zehra: Gerçekten cok guzel bi kanal. Gayet bilgi sahibi olacağımız konulara değiniliyor. Diğer kanallar gibi sacma sapan psikolojiyi bozacak programlar değil 6 0 Yanıtla
  • Alper tunga: Doktorun arkadaki B harfinin içinde hac işareti olana kadar hilal olsaydı,,, 0 2 Yanıtla
  • Memleketim: Ne bu? 0 2 Yanıtla
  • Dilan duru: yerel program denemesi guzel olmuş umarim basarili olacak sabirsizlikla bekliyoruz 1 0 Yanıtla
  • Emre: Alihan dostum bu yolda ilerle devam et..Üniversiteden sonra kızlara atlamak için kilo vermek şart 0 0 Yanıtla
  • şakacı timsah: amaç ne? 0 0 Yanıtla
  • Nimet ucar: Banada yardım edin ne sporla ne diyetle zayıflaamıyorum lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement