Tuğba Ekinci Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci Kimdir?

İnternet kullanıcıları ünlü şarkıcı Tuğba Ekinciyi merak etmeye başladı. Peki, "O Şimdi Asker " şarkısı ile ünlenen Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

04.02.2019 11:41

Geçtiğimiz günler sevgilileri ile ilgili olay açıklamalarda bulunan Tuğba Ekinci, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, şarkıcılığı kadar açıklamaları ile de gündem olan Tuğba Ekinci kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

9 Haziran 1977 tarihinde Kars'ta dünyaya gelen Tuğba Ekinci, iki çocuklu bir ailenin çocuğudur. Pendik Lisesi'nden mezun olan Tuğba Ekinci'nin müzik ve şov dünyası ile tanışması ise ünlü yönetmen Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da "Mavi Düşler" dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Diziden ayrıldıktan sonra bir dönem de "Çarkıfelek" adlı yarışma programında hosteslik yapan Ekinci, 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı.

BABASINDAN ONAY ALAMAYINCA YARIŞMADAN AYRILDI

Babasından onay alamayınca yarışmadan ayrıldı. Şarkıcılık kariyerinin başlangıcı Erol Köse ile tanışmasıyla olan güzel şarkıcı, Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Tuğba Ekinci, müzik kariyeri boyunca 8 albüm çıkardı. Fatih Özbilen ile bir dönem evli kalan Ekinci'nin bu evliliği kısa sürede sonlandı. Tuğba Ekinci son olarak Afrin'e giren Türk askerlerine armağan ettiği " Türkiye'nin Aslanları" adlı şarkısının klibi ile tekrar gündeme geldi.

Son Dakika Magazin Tuğba Ekinci Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement