Cinsel organını satışa çıkaran 28 yaşındaki güzel manken Cara Delevingne ailesini çok kızdırdı - Son Dakika
Magazin

Cinsel organını satışa çıkaran 28 yaşındaki güzel manken Cara Delevingne ailesini çok kızdırdı

Kadınların güçlendirilmesi projeleri ve koronavirüs salgını sürecinde geliri düşük olanlara yardım faaliyetlerinden etkilenen ünlü manken Cara Delevingne, cinsel organını dijital ortamda satışa çıkardı. Mankenin bu kararına sinirlenen ailesi, Delevingne ile konuşmamaya karar verdi. Ünlü manken ise ailesinin kendisine karışma yaşını çoktan geçtiğini söyledi.

10.08.2021 18:13  Güncelleme: 01:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de tanınmış bir ailenin kızı olan ve bilindik markalara mankenlik yapan 28 yaşındaki Cara Delevingne, koronavirüs sürecinde geliri yetersiz kişiler ve kadınlara destek olmak amacıyla başlatılan "dijital sertifika" kampanyasına katılarak, cinsel organını dijital ortamda satışa çıkardı. Genç ismin bu adımı, ailesi tarafından kızgınlıkla karşılandı. Ünlü mankenin anne ve babası, kızlarıyla bir süre konuşmama kararı aldı. Manken ise anne ve babasının kendisine karışamayacağını dile getirdi.

Vajinasını satışa çıkaran o isim ailesini kızdırdı

BİR SÜREDİR KONUŞMUYORLAR

İngiliz basınında yer alan habere göre; Cara Delevingne'in cinsel organını dijital ortamda satışa çıkarmasının ardından annesi Pandora Delevingne ve babası Charles Delevingne sinirlendi. Öfkeli anne ve baba, kendilerini dinlemeyen kızlarıyla uzun süredir konuşmuyor.

Vajinasını satışa çıkaran o isim ailesini kızdırdı

"BANA KARIŞMAYA HAKLARI YOK"

Cara Delevingne'in yakın çevresine, "Ailemin bana karışmayı hakkı yok. Kendi kararlarımı verebilecek bir yaştayım" dediği ve bir süre daha anne ve babasına mesafeli olacağı iddia edildi.

Cara Delevingne, geçtiğimiz yıllarda cinsel içerik oyuncakları tasarımı ve satışına başlamıştı. Cinsel içerikli oyuncakları işini ek işi olarak gördüğünü dile getiren ünlü model, bu işi çok sevdiğini söylemişti.

Vajinasını satışa çıkaran o isim ailesini kızdırdı

NFT NEDİR?

En yalın anlatımla NFT'ler dijital sanat eserlerini ve koleksiyon ürünlerini tescil edilebilir ve satılabilir varlıklar haline getiren dijital sertifika anlamına geliyor.

Cinsel organını satışa çıkaran 28 yaşındaki güzel manken Cara Delevingne ailesini çok kızdırdı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Cinsel organını satışa çıkaran 28 yaşındaki güzel manken Cara Delevingne ailesini çok kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Talip Konyali: ahlaksızlıkla ..hayr işi.... asla yan yana gelmez...utanç verici bi durum..ama avrupa işte..medeniyetin beşiği mi...bataklığı mı belli değil.. 22 12 Yanıtla
  • Berat Çamyar: Allah cc yakacak cayır ayır ahlaksız 22 6 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: Çılgın 11 3 Yanıtla

Advertisement