Wılma Elles Türk Kızlarına Övgü Yağdırdı - Son Dakika
Magazin

Wılma Elles Türk Kızlarına Övgü Yağdırdı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türk Filmleri Haftası'na katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, Türk kızlarına övgü yağdırdı.

26.09.2013 16:33

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türk Filmleri Haftası'na katılan ünlü oyuncu Wilma Elles, Türk kızlarına övgü yağdırdı.

Bodrum'da bu yıl 3.'sü düzenlenen Türk Filmleri Haftası'nın konukları 'Alın Yazısı' filminin yönetmeni ve oyuncuları oldu. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinden 'Caroline' karakteriyle tanınan Wilma Elles de etkinliğe katılan oyuncular arasında yer aldı. Gösteri öncesi söyleşiye katılan filmin yönetmeni Ali Vatansever, oyuncu Baran Akbulut, Salih Kanyon ve Wilma Elles sinemaseverlerin sorularını yanıtladı.

Alın Yazısı filminin imece usulü çekildiğini belirten yönetmen Ali Vatansever, 6 yıldır filmi çekmek için uğraş verdiklerini söyledi. Vatansever, "İmece usulü dediğimiz yöntem ile filmi çektik. O sıralar Türkiye'de hiç yapılmamış bir yöntemdi. Hemen bir internet sitesi oluşturduk. İnsanlara dedik ki bize cüzi rakamlarda destek verin. Bizde verdiklerinizin karşılığından imkanlar verelim. Filmin size DVD'sini gönderelim, filmin size imzalı posterlerini gönderelim, gelin filmimizde figüran olun, gelin galamıza katılın gibi çeşitli opsiyonlar sunduk. İlk zamanlar çok zorlandık. İnsanlar diyordu ki, 'Siz bizden karşılıksız para istiyorsunuz. Sonra bizim paralarımızla çok para kazanacaksınız'. İlerleyen süre içerisinde kendimizi ifade edebildik, anlatabildik. ve daha sonrasında ise finansman anlamında daha büyük bir yer kazandık. Baktık ki hiç yalnız değiliz, hep arıyorlar film için. Bu bize büyük bir enerji kattı. Filme destek her anlamda sağlandı. Telefon açanlar, paramız yok ama şu imkanlarımız var diyenler, çok büyük bir destek kitlesine ulaştık. 2007'de başlayan macera buralara kadar getirdi bizi" dedi.

Wilma Elles ise, Türk oyuncularının çok yetenekli olduğunu ifade ederek, " Almanya'da çok Türk oyuncu var, sunucu var. Çok iyi yerlerdeler, tanınıyorlar ve oyunculukları mükemmel. Almanya'da Türk oyuncular çok ilgi görüyor" şeklinde konuştu.

"TÜRK KIZLARI BAKIM YAPMAYI ÇOK SEVİYOR"

Türk kızlarının kendilerine bakım yapmayı sevdiğini de söyleyen ünlü Alman oyuncu Elles, "Türk kızları kendilerine çok iyi bakıyor. Kuaföre gitmeyi çok seviyorlar. Kendilerine çok dikkat ediyorlar. Türk kızları mükemmel, harikalar" dedi.

Söyleşinin ardından Bodrum Kalesi'ne giden yönetmen ve oyuncular, sinemaseverler ile birlikte 'Alın Yazısı' filmini izledi. - MUĞLA

Wılma Elles Türk Kızlarına Övgü Yağdırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Wılma Elles Türk Kızlarına Övgü Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement