Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı - Son Dakika
Magazin

Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Yargı dizisinde beklenen aşk başladı. Dizinin son bölümüne Ilgaz ve Ceylin'in mutfak sahnesi damga vurdu. İkilinin yakınlaşıp öpüştüğü anlar sosyal medya platformlarından paylaşım rekorları kırdı.

31.01.2022 10:26  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti. Dizide Ilgaz ve Ceylin'in yakınlaştığı anlar sahneler Twitter'da TT oldu.

SON BÖLÜMÜYLE YİNE NEFES KESTİ

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine nefes kesici bir bölümle ekrana geldi. Ceylin'in cinayet gecesine dair detayları hatırlamaya başlaması dengeleri değiştirirken Seda ve Laçin'de şüpheliler arasına girdi. Neva ile Cüneyt'in sıra dışı hal ve hareketlerinin dikkat çektiği bölümde Seda'nın Neva'nın da şüpheli olabileceğine dair iddiaları Pars'ı yepyeni bir şokla daha karşı karşıya bıraktı. Cinayet mahallinde bulunan eldiven polisleri katilin kim olabileceğine dair bir adım daha yaklaştırırken Merdan'ın, Zafer'in cinayetinin üstüne kapatmak için yaptığı hamle Erguvan Ailesi'ni bir süreliğine rahatlatacak gibi gözüktü. Dizinin dün akşamki bölümüne ise Ilgaz ve Ceylin damga vurdu.

Yargı'da beklenen aşk başladı! Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar olay oldu

FİNAL SAHNESİNDE BEKLENEN AN

Ilgaz'ın savcılığı bırakıp avukat olmaya karar verdiğini öğrenen Ceylin, Ilgaz'a öfkelense de ikili yine birbirlerinden vazgeçemedi ve beraber çalışmaya başladı. Final sahnesinde Ilgaz ile Ceylin'in tutkuyla öpüşmeleri izleyenlerin nefeslerinin tutulmasına sebep olurken, haftalardır beklenen bu romantik an, izleyiciyi derinden etkiledi. Dizi #IlCey etiketi ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yargı'da beklenen aşk başladı! Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı
Yargı'da beklenen aşk başladı! Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı
Yargı\'da Ilgaz ve Ceylin\'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Yargı'da Ilgaz ve Ceylin'in öpüştüğü anlar paylaşım rekoru kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement