Carmedya'nın Aralık Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya'nın Aralık Sayısı Yayında

Carmedya\'nın Aralık Sayısı Yayında

CARMEDYA’nın 149 sayfalık yeni sayısı yayına girdi. 21.4 mb boyuta sahip ücretsiz dergimizi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitemizdeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.

06.12.2011 11:29

Kasım sayısı 139 bin 460 kişi tarafından okunan Carmedya'nın Aralık 2011 tarihli 20. sayısında toplam 4 farklı aracın sürüş izlenimini, Kasım ayının önemli gelişmeleri ve ilk sürüş izlenimlerini okuyabilirsiniz.

Carmedya'nın yeni sayısında Renault Megane CC 1.5 dCi, VW Tiguan 1.4 TSI White Night, Peugeot 508 SW 2.0 HDi ve KIA Sportage 1.6 GSL CVVT modelleri hakkındaki izlenimlerimizi çarpıcı fotoğraflar eşliğinde inceleyebilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi EuroNCAP çarpışma testleri ile ilgili puan ve notları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. 14 aracın puanlandığı test sonuçlarını geniş EuroNCAP bölümümüzde bulabilirsiniz.

Kasım ayı içerisindeki en önemli gelişmelerden birisi de Comvex Ticari Araçlar Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı oldu. Geniş yer verdiğimiz fuar bölümünde Comvex'de öne çıkan modeller, yenilikler ve konseptlerle ilgili bilgileri okuyabilirsiniz.

Bu sayıda yenilik bölümünün konukları üretim sürecinin anlatıldığı Mercedes-Benz SL Roadster, VW Passat Alltrack, Honda Jazz'ın elektrikli ABD versiyonu Fit EV, Toyota GT 86, Subaru Impreza WRX STi S206, makyajlanan Renault Scenic ve Grand Scenic, Peugeot 207 Urban Move ile VW Crafter… Konsept bölümünde ise Honda EV-STER, Nissan Juke Nismo, Toyota Fun-Vii, VW Cross Coupe, Subaru BRZ STi, Infiniti'nin Cenevre'de tanıtacağı spor sedan konsepti, UNIMOG 60. Yıl Özel Konsepti ve VW eT! hakkında da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Modifiye bölümünde ise Mercedes-Benz CLS üzerine geliştirilen Brabus Rocket 800 ve Tuning Türkiye Dergisi'nden Onur Ziya Demir tarafından kaleme alınan Twin Turbo 350 Z modellerini okuyabilirsiniz.

20. sayımızla birlikte başlayarak, bundan sonra sürekli bizimle olacak motorsporları ihtisas basınında mesleğin duayenlerinden biri olan Poyraz Savcı'nın Padok isimli köşesini de okuyabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay'ın Güvenli Sürüş, Yağız Ergenç'in ise Offroadist köşeleri yine bu sayımızda yer alıyor.

Bu sayıda yine CARMEDYA'nın olmazsa olmazı motorsporlarına da tam 29 sayfa yer ayırdık. Formula1, MotoGP ve WRC'nin yanındaHitit Rallisi, IRC, ILMC (Le Mans) ile ilgili güncel haberleri dergimizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: OtomobilGazetesi.com

Son Dakika Otomobil Carmedya'nın Aralık Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement