2015 Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda - Son Dakika
Politika

2015 Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda

2015 Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu\'nda

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 2015 bütçesi ve 2013 kesin hesabının görüşülmesine başlandı.

07.11.2014 14:17

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 2015 bütçesiyle 2013 kesin hesabının görüşülmesine TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başlandı.

Komisyon, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber başkanlığında toplandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin bütçe sunumuna başlamasından önce usule ilişkin söz alan CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, dün gece Hazine Müsteşarlığı'nın bütçesi görüşülürken Sayıştay raporunun konuşulduğunu, ancak raporla ilgili hiçbir işlem yapılmadığını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile ilgili Sayıştay raporları da olduğunu anlatan Kuşoğlu, "Bu raporları komisyona sunulduğu bilgisiyle mi geçiştireceğiz? Bu durumda gelmese de olurdu. Raporlara bir anlam kazandırmak lazım. Sayın Bakan, 'raporlar gelirse duman oluruz' demişti. Bu raporların siyasileri duman etmesi lazım. Bu raporlarla ilgili sonuç doğrucu işlem yapalım" diye konuştu.

Komisyon Başkanı Berber, raporların ilgili olduğu bütçelerin görüşülmesinde müzakere edileceğini ve mutlaka karara bağlanacağını belirtti.

Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, bakanlığının 2015 bütçesinin sunumuna başladı. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 2015 Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement