AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçiler ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçiler ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki 11 ülkenin Ankara büyükelçilik temsilcileri, Mersin'in Erdemli ilçesindeki ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu tarafından bilgilendirilen heyet, Akdeniz'in önemini ve Avrupa Birliği ile yapılan çalışmaları öğrendi. Ziyaret sonrasında Prof. Dr. Salihoğlu, Avrupa Birliği projelerinin artırılması ve daha iyi çalışmalar yapılması konularında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

05.10.2023 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVRUPA Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberinde 11 ülkenin Ankara büyükelçilik temsilcileri Mersin'in Erdemli ilçesindeki ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü gezdi.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberinde 11 ülkenin Ankara büyükelçilik temsilcileri Erdemli'deki ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti. Meyer-Landrut ve büyükelçilik temsilcileri, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu'ndan enstitü ile ilgili bilgi aldı. Meyer-Landrut, 'Öncelikle bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ederiz. Çok güzel bir gün geçirdik. Akdeniz'in ne kadar önemli olduğunu öğrendik. Avrupalı ortaklarınızla da birlikte çalışmalar yaptığınızı öğrendik. Bu güzel gezi için çok teşekkür ederiz' dedi.

ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Salihoğlu ise 'Bu ziyaret sırasında burada yaptıklarımızı aktarma imkanı bulduk. Bölgeyi, denizlerin üzerindeki farklı baskıları anlattık. Birçok Avrupa Birliği projeleri yürütüyoruz. Bu projelerimizi nasıl arttırabiliriz ve daha nasıl güzel çalışmalar yaparız, bu konularda konuştuk. Çok güzel bir gezi oldu. Katılımcılara çok teşekkür ederim' diye konuştu. (DHA)

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçiler ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü\'nü ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AB Türkiye Delegasyonu Başkanı ve Büyükelçiler ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü'nü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement