Adana'da Filistin Halkı Dayanışma Platformu Çadır Kurdu - Son Dakika
Politika

Adana'da Filistin Halkı Dayanışma Platformu Çadır Kurdu

Adana\'da Filistin Halkı Dayanışma Platformu Çadır Kurdu

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği tarafından kurulan Filistin Halkı Dayanışma Platformu, İstasyon Meydanı'nda çadır kurdu. Çadırda Filistin'de yaşananların fotoğrafları yer alırken, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi nöbet tuttu. Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Filistin'de soykırım uygulandığını belirterek, insanlık suçu işlendiğini ve bu suça ortak olanların da sorumlu olduğunu ifade etti.

02.11.2023 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Adana İl Temsilciliğince kurulan Filistin Halkı Dayanışma Platformu, İstasyon Meydanı'nda çadır kurdu.

Filistin'de yaşananların fotoğraflarının yer aldığı çadırda, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana Şubesi nöbet tuttu.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, burada yaptığı açıklamada, Filistin'de soykırım uygulandığını belirterek, "Canlı yayınlarda insanlık suçu işleniyor, sivil halk katlediliyor. Bu bir savaş suçudur, insanlık suçudur. Bu suçu işleyenler kadar, kör, sağır, dilsiz kalanlar ve destek verenler de bu suça ortaktır. Biz ellerimizle düzeltemediğimiz şeyi dilimizle düzeltmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Adana'da Filistin Halkı Dayanışma Platformu Çadır Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement