Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Kadın Kooperatifleriyle Buluştu - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Kadın Kooperatifleriyle Buluştu

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunup, kadın kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi. Bakan Göktaş, Vali Soytürk ile görüşme yaparak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında brifing aldı. Daha sonra kadın kooperatiflerini ziyaret eden Göktaş, satış noktalarını gezip, alış veriş yaptıktan sonra kadınlarla bir araya geldi.

23.10.2023 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunup, kadın kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlığıyla ilgili çalışmalarda bulunmak üzere Tekirdağ'a geldi. Göktaş'ı, Vali Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül ile protokol üyeleri karşıladı. Bakan Göktaş, Vali Soytürk ile görüşme yaparak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında brifing aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar'ı ziyaret eden Göktaş, daha sonra AK Parti il teşkilatında partililerle bir araya geldi. Bakan Göktaş, Rumeli İskelesi'ne geçerek kadın kooperatiflerini ziyaret etti. Göktaş, satış noktalarını gezip, alış veriş yaptıktan sonra kadınlarla bir araya geldi. Bakan Göktaş, iskelede bulunan kafeteryada oturan vatandaşlarla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ\'da Kadın Kooperatifleriyle Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Kadın Kooperatifleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement