Ak Partili Dalkılıç'tan Teröre Karşı Mücadelede Kararlılık Mesajı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Dalkılıç'tan Teröre Karşı Mücadelede Kararlılık Mesajı

Ak Partili Dalkılıç\'tan Teröre Karşı Mücadelede Kararlılık Mesajı

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç, terör örgütlerine yönelik operasyonların devam edeceğini belirterek, “Terörle kimsenin elde edebileceği bir şey yok. Bu ülkede huzur ve istikrar hakim oluncaya kadar bundan geri adım atmak mümkün değil” dedi.

26.10.2015 21:39

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç, terör örgütlerine yönelik operasyonların devam edeceğini belirterek, "Terörle kimsenin elde edebileceği bir şey yok. Bu ülkede huzur ve istikrar hakim oluncaya kadar bundan geri adım atmak mümkün değil" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dalkılıç, seçime sayılı günler kala çalışmalardan bahsederek, "1 Kasım 1 Kasım dedik ve inşallah önümüzdeki pazar günü sandık milletin önüne gelecek ve biz artık son hamleleri yapıyoruz. Tabiri caizse ilçe teşkilatlarımız, milletvekillerimiz son deparlarını atıyorlar. Milletimizle, seçmenlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Onun için artık yapılacak çalışmalar nihayete eriyor, kampanyamızın sonuna geliyoruz. 7 Haziran'da edinilen tecrübeye baktığımızda hem milletimiz tecrübe edindi hem biz tecrübe edindik. İnşallah milletimiz bir yol kazası yaşamayacak. Son hafta da çok bereketli geçiyor" dedi.

Diyarbakır'da terör örgütü IŞİD'e yönelik bugün gerçekleştirilen operasyonu da değerlendiren Dalkılıç, "Terörle kimsenin elde edebileceği bir şey yoktur. Bakın PKK, DEAŞ, DHKP-C terör örgütleri ve bunları destekleyen, besleyen hatta siyasetini onların üzerinden yapıp siyasi söylemlerini de onların eylemleri üzerinden geliştirenlerin şu dersi almaları gerekiyor. Bu milletin birlik ve beraberliği önünde kim varsa, bu milletin evlatlarına, vatanın varlığına, birliğine, dirliğine doğrultulan namlu kimin tarafından olursa olsun bunlarla mücadele devam edecek. Bugün de DEAŞ ile ilgili askerlerimiz, polislerimiz büyük bir operasyon yapmışlar. Devam edecek bu operasyonlar. Vatandaşlarımız 'Ne zamana kadar' diye soruyorlar bize, sonu gelinceye kadar. Bu ülkede huzur ve istikrar hakim oluncaya kadar bundan geri adım atmak mümkün değil. Yani sadece AK Parti olarak değil, milletin tamamını ilgilendirdiği için biz geri adım atmayacağız. Terörün bu topraklarda artık konuşulmadığı ve sesinin kesileceği zamana kadar devam edecek. İnşallah bu noktada bunu besleyen, bunu destekleyen, terörün üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışanlar da bu dersi aldılar" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Dalkılıç'tan Teröre Karşı Mücadelede Kararlılık Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement