Ak Partili Özkan: "Ana Muhalefet Partisi Milli ve Yerli Siyaset Çizgisinden Tamamen Uzaklaştı" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Özkan: "Ana Muhalefet Partisi Milli ve Yerli Siyaset Çizgisinden Tamamen Uzaklaştı"

AK Partili Özkan: "Ana muhalefet partisi milli ve yerli siyaset çizgisinden tamamen uzaklaştı"ANKARA - AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, "Dün yaptıkları grup toplantısında ortaya attıkları belgelerin sadece ve sadece tek bir gerçeği ispat ettiği ortadadır.

29.11.2017 17:39

AK Partili Özkan: "Ana muhalefet partisi milli ve yerli siyaset çizgisinden tamamen uzaklaştı"

ANKARA - AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, "Dün yaptıkları grup toplantısında ortaya attıkları belgelerin sadece ve sadece tek bir gerçeği ispat ettiği ortadadır. O da ana muhalefet partisinin milli ve yerli siyaset çizgisinden tamamen uzaklaştığını ve ne kadar terör lobisi varsa, Türkiye düşmanı varsa, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'dahili ve harici bedhahlar olarak belirlediği Türkiye düşmanı varsa onlarla beraber hareket ettiklerinin göstergesidir" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, AK Parti milletvekilleriyle birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özkan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve yakınlarıyla ilgili iddialarına ilişkin, "Grup toplantısı aslında net bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi'nin terör vesayeti altında olduğunu, FETÖ, PYD/ PKK terör örgütleriyle, terör lobileriyle hareket ettiğinin apaçık göstergesidir. Dün yaptıkları grup toplantısında ortaya attıkları belgelerin sadece ve sadece tek bir gerçeği ispat ettiği ortadadır. O da ana muhalefet partisinin milli ve yerli siyaset çizgisinden tamamen uzaklaştığını ve ne kadar terör lobisi varsa, Türkiye düşmanı varsa, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'dahili ve harici bedhahlar olarak belirlediği Türkiye düşmanı varsa onlarla beraber hareket ettiklerinin göstergesidir" değerlendirmesini yaptı.

FETÖ'nün kumpasıyla Deniz Baykal'ın indirildiğini söyleyen Özkan, MİT yasal düzenlemesine, özel yetkili mahkemelerin kapatılmasına karşı çıktıklarını ifade etti. Özkan, " 15 Temmuz'dan sonra her ne kadar FETÖ'ye meydan okuyor gözükse de darbe kalkışmasının arkasına sığınarak milli ve yerli politikalara karşı durma politikasını sürdürmektedir" dedi.

Ak Partili Özkan: "Ana Muhalefet Partisi Milli ve Yerli Siyaset Çizgisinden Tamamen Uzaklaştı"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Özkan: 'Ana Muhalefet Partisi Milli ve Yerli Siyaset Çizgisinden Tamamen Uzaklaştı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement