Anavatan Partisi Çorlu Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürü Sert'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Anavatan Partisi Çorlu Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürü Sert'e Ziyaret

Anavatan Partisi Çorlu Teşkilatı\'ndan Emniyet Müdürü Sert\'e Ziyaret

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert'i Makamında Ziyaret Etti. Ziyaretten Konuşan Müdür Sert, Çorlu'nun Kısa Süre İçerisinde 62 Kamera ile İzlenmeye Başlanacağını Söyledi.

17.04.2007 20:36

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert'i makamında ziyaret etti. Ziyaretten konuşan Müdür Sert, Çorlu'nun kısa süre içerisinde 62 kamera ile izlenmeye başlanacağını söyledi.

Ziyarette konuşan Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Serdar Oğuz, teşkilat olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ellerinden gelen tüm desteği vermek niyetinde olduklarını belirtti. Müdür Sert nezdinde Çorlu polisine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Oğuz, "Çorlu, 52 ilden büyük bir ilçe. Bunun sıkıntısını yıllardan beri yaşıyoruz. Sadece emniyet anlamında değil, tüm alanlarda kadrolar yetersiz geliyor. İlçe gözüyle bakıldığı için bu konuda zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Ancak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli özverili çalışması ile bu sıkıntıları en aza indirmeyi başardı. Anavatan Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı olarak tüm çalışmalarınızda sizleriniz yanınızda yer alacağız ve destekçiniz olacağız" dedi.

Başkan Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten ötürü teşekkür eden Müdür Sert de, Çorlu'da son dönemde asayiş olayları bakımından azalma olduğunu kaydetti. İşlenen suçların düşüş gösterdiğini belirten Sert, "Bu da geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen planlı operasyonlar neticesinde suç ve suç örgütlerinin azalmış olması ile alakalı bir durum" diye konuştu.

İl Özel İdaresi tarafından kısa süre içerisinde ihale gerçekleştirileceğini ve Çorlu Araç Takip Olay Yönetim (ÇATOY) projesi kapsamında yer alan MOBESE kameralarının alınarak yerlerine monte edileceğini söyleyen Müdür Sert, "Koordinatların belirlenmesi işlemi tamamlandı. Kısa süre içerisinde ihale gerçekleştirilecek ve 62 kamera önceden belirlenen noktalara yerleştirilecek. Şehrin giriş ve çıkışlarına da Çorlu'nun 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile izlendiğini belirten yazılar yazacağız. Suçu oluşmadan önlemenin çabası içerisindeyiz" ifadelerini kullandı. Müdür Sert, vatandaşların 155 Polis İmdat telefonlarına yaptıkları ihbarların da kendileri açısında büyük önem taşıdığını söyledi.

Anavatan Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nın Müdür Sert'e gerçekleştirdiği ziyarette Anavatan Partisi Çorlu İlçe Başkan Yardımcıları Orhan Tuna ve Coşkun Karabacak ile Yönetim Kurulu Üyeleri İlimdar Sarı, Sabri Can, Feyzi Ocakhan, Recep Ediz, Ateş Akdere, Naim Paşaoğlu, Ayhan Fidan, Salih Abacı ve Tercan Daldal da hazır bulundu.

(EŞ-RA-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Anavatan Partisi Çorlu Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürü Sert'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement