Atatürk'ün ölüm yıl dönümü İstanbul'da törenle anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk'ün ölüm yıl dönümü İstanbul'da törenle anıldı

Atatürk\'ün ölüm yıl dönümü İstanbul\'da törenle anıldı
10.11.2023 09:53

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında İstanbul'da düzenlenen törenle anıldı. Taksim'deki anma töreninde çelenkler sunuldu ve sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu. Program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85'inci yılında İstanbul'da düzenlenen törenle anıldı.

Taksim'deki anma töreninde İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sundu.

Büyük Önder Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu.

İstanbul'daki yargı çalışanları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşların da hazır bulunduğu program, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Atatürk'ün ölüm yıl dönümü İstanbul'da törenle anıldı - Son Dakika


Advertisement