
Çeşitli temaslarda bulunmak için Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, kent merkezinde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaparak, çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Elazığ'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sivrice ilçesini ziyaretinden sonra kent merkezinde geçti. Kent merkezinde Vali Ömer Faruk Koçak'ı makamında ziyaret eden Bakan Ala, ardından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan seçim koordinasyon merkezini açtı. Bakan Ala, daha sonra AK Parti Elazığ İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretten sonra kapalı çarşı esnafını gezen Bakan Ala, Elazığ Belediyesi'nin organize ettiği engellilerin yer aldığı iftar yemeğine katıldı.
Katıldığı programlarda İsrail'in Gazze'ye girmesini eleştiren ve derhal oradan çıkması gerektiğini yenileyen Bakan Ala, Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın ilk turda seçilmesi için destek istedi.
Teravih namazını Ulu Cami'de kılan Bakan Ala, daha sonra Harput'ta Ramazan etkinliklerine katıldı. - ELAZIĞ
Son Dakika › Politika › Bakan Efkan Ala, Elazığ'da Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.