Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman'da depremzedelerle bir araya gelerek iftar yaptı.

05.04.2023 23:04  Güncelleme: 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi

ADIYAMAN - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Adıyaman'da depremzedelerle bir araya gelerek iftar yaptı.

Adıyaman Üniversitesi içerisinde bulunan Afet Koordinasyon Merkezinde yaptığı basın açıklamasının ardından konteynır kente geçen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada depremzedelerle bir araya geldi. Çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenen Bakan Kasapoğlu, çocuklara oyuncak dağıtmayı ve onları dinlemeyi de ihmal etmedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu daha sonra Adıyaman Safvan Kredi Yurtlar Kurumuna geçerek burada kalan depremzedelerle bir araya geldi. Yemek sırasına giren depremzedelere yemek dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra depremzedelerle birlikte iftar yaptı. Okunan duaların ardından konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, "Bugün sofranızı bizimle paylaştınız. İnşallah bu zorlu süreçleri daha da düzelterek, onararak, tamir ederek yaralarımızı iyileştirerek birlikte güleceğiz. Birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Gerek yeni konutların inşası, gerek sosyal anlamdaki çalışmalar her biri devletimiz tarafından ilgili kurumlarca, kuruluşlarca yürütülüyor" diye konuşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kasapoğlu, depremzedelerle bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement