Bakan Müezzinoğlu Türkülerle Coştu - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu Türkülerle Coştu

Bakan Müezzinoğlu Türkülerle Coştu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başakşehir'de katıldığı Ramazan etkinliklerinde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz'ın türküleriyle coştu.

01.08.2013 09:14  Güncelleme: 09:19

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başakşehir'de katıldığı Ramazan etkinliklerinde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz'ın türküleriyle coştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başakşehir Belediyesi'nin Sular Vadisi'nde düzenlediği Ramazan etkinlik alanını ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu'na AK Parti Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve AK Parti Başakşehir ilçe Başkanı Ayhan Özgürel de eşlik etti. Eşiyle birlikte alanda kurulan stantları gezen Bakan Müezzinoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Orhan Hakalmaz konserine de katılan Bakan Müezzinoğlu, Hakalmaz'dan kendi memleketi olan Balkan türkülerinden isteklerde bulundu. Bakan Müezzinoğlu'nun ricasını gerçekleştiren Orhan Hakalmaz, "Drama Köprüsü", "Vardar Ovası" ve "Çanakkale içinde" türkülerini okudu. Bakan Mehmet Müezzinoğlu da söylenen türkülere eşlik etti.

Ramazan etkinliklerinin vatandaşları birleştirdiğini belirten Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Başakşehir belediyemizin bu Ramazan akşamları son derece hareketli, dinamik, güzel bir program. Bu programların en güzel tarafı insanımızı birbiriyle buluşturuyor. Kardeşlik duygularını güçlendiriyor. Sosyal bir aktivite olarak gelecek nesillerimize güzel bir örnek oluyor. Biz şimdi 60'lı yaşlara merdiven dayamış birileri olarak zaman zaman medya bize sorar çocukluğunuzdaki Ramazan hatıraları diye. Şimdi 7 yaşında, 15 yaşında gençlerimize 20-30 yıl sonra güzel Ramazan hatıralarını anlatabilecekler. Bir diğer güzelliği de milli ve manevi değerleri yaşatan ve birlikte geliştiren bir anlayış var. Bir taraftan ibadetlerimiz, bir taraftan milli değerlerimiz, türkülerimiz geleneklerimiz gerçekten belediye başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum" dedi.

Başakşehir'e kurulması planlanan şehir hastanesinin temelinin yıl sonuna kadar atılacağı müjdesini de Başakşehirli'lere veren Bakan Müezzinoğlu, "Sözleşme süreciyle ilgili teknik detayları sonuçlandırmaya çalışıyoruz. İnşallah Ağustos sonuna kadar sözleşmeyi imzalayıp ondan sonra temel atma programını yapacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu Türkülerle Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement