Balıkesir'de İsrail'in Gazze'deki saldırısı protesto edildi - Son Dakika
Politika

Balıkesir'de İsrail'in Gazze'deki saldırısı protesto edildi

Balıkesir\'de İsrail\'in Gazze\'deki saldırısı protesto edildi

İsrail'in Gazze'deki hastaneye düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin ardından Balıkesir'de protesto gösterisi düzenlendi. Yaklaşık bin kişilik grup, Zağnos Paşa Meydanı'nda toplanarak İsrail'e lanet okudu ve Filistin'e destek sloganları attı. Gösteri sırasında yaşanan bir gerginlik polis müdahalesiyle yatıştırıldı. Ayrıca Sındırgı ilçesinde de bir grup vatandaş Filistin için dualar etti.

18.10.2023 09:22  Güncelleme: 09:27

İsrail'in Gazze'deki hastaneye bombalı saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi, Balıkesir'de de protesto edildi. Gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması üzerine gerginlik yaşanırken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı.

Zağnos Paşa Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik grup, dev Filistin bayrağı açtı. İsrail'e lanet okunurken, Filistin'e destek sloganları atıldı. Kalabalık daha sonra çarşı merkezinden yürüyüşe geçerek Balıkesir Valiliği önüne geldi. Sloganların atıldığı gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması bir an tansiyonu yükseltti. Sivil ve resmi polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı. Gösteri olaysız sona ererken, Sındırgı ilçesinde de bir grup vatandaş ilçe meydanında toplanarak Filistin için dualar etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Balıkesir'de İsrail'in Gazze'deki saldırısı protesto edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement