Başkan Gençer'den CHP Yönetimine İade-i Ziyaret - Son Dakika
Politika

Başkan Gençer'den CHP Yönetimine İade-i Ziyaret

Başkan Gençer\'den CHP Yönetimine İade-i Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçtiğimiz Aralık ayında yapılan seçimlerinde belirlenen yeni ilçe yönetimine yönelik iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

08.02.2018 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçtiğimiz Aralık ayında yapılan seçimlerinde belirlenen yeni ilçe yönetimine yönelik iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette; Başkan Gençer'i, Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Bacan ile İbrahim Mühürdaroğlu'nun yanı sıra Ayvalık Belediyesi'nin CHP'li belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı'nın yanı sıra CHP'li ilçe yöneticileriyle, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

İade-i ziyarette konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Hüseyin Şalmanlı ve yönetici arkadaşlarının seçimlerin ardından kendisine yönelik yaptıkları ziyarete, yoğun iş temposu nedeniyle gecikmeli olarak karşılık vermek zorunda kalmaktan duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette, kendisini büyük bir içtenlikle karşılayan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP Ayvalık İlçe teşkilatı ile Ayvalık Belediyesi'nin ilçenin geleceği için de hizmetler yapabilmek için gece-gündüz yoğun bir mesai harcadığını vurguladı.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da düzenlenen CHP'nin 36. Olağan Genel Kurultay'ında ki izlenimlerini gerçekleştirdiği ziyarette partililerle paylaşan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kurultayın geride kaldığını ve bundan sonra da hedefin 2019 seçimleri olduğunu vurguladı.

Parti içindeki birlik ve beraberliğin 2019'daki seçimlerin en büyük anahtarı olduğunu kaydeden Başkan Gençer, yerel seçimlerde de Hüseyin Şalmanlı'nın öncülüğündeki CHP İlçe Başkanlığı'nın Ayvalık'ta çok büyük başarılara imza atacağına da inandığının altını çizdi.

Ziyarette konuşan Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı da, Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkılması gereken önemli bir süreçteyiz. Bu süreçte parti içinde tek yumruk olmak çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyete sahip çıkabilmenin yolu her şeyden önce CHP'lilerin kendi arasındaki birlik ve beraberliğinden geçer" diye konuştu.

Şalmanlı, başkentteki 36. CHP Olağan Kurultayı'nın coşkusunun kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel olduğunu belirterek, "Ancak tek üzüntümüz, Parti Meclisi'nde Balıkesir'i temsilen hiç kimsenin seçilememesi oldu" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Gençer'den CHP Yönetimine İade-i Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
    21:22 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alarak göreve başlayan Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu belirtti.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.

  • İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı
    21:03 İBB Meclisinde, 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, İBB'nin 2023 yılı faaliyet raporu tartışıldı.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti
    21:01 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

    Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili fikir alışverişi yapıldı ve Altıeylül adına Türk Bayrağı hediye edildi. Mansur Yavaş da Altıeylül'e ziyaret sözü verdi.


Advertisement