BDP Adana İl Başkanı ile 10 BDP'liye Gözaltı (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

BDP Adana İl Başkanı ile 10 BDP'liye Gözaltı (2)

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
BDP Adana İl Başkanı ile 10 BDP\'liye Gözaltı (2)

BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ve 100 kişi, aralarında BDP Adana İl Başkanı Zeki Karataş ve yöneticilerin de bulunduğu 11 kişinin gözaltına alınmasını protesto etti.

BDP Adana İL BAŞKANI İLE 10 BDP'LİYE GÖZALTI (2)

GÖZALTIYA PROTESTO

BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ve 100 kişi, aralarında BDP Adana İl Başkanı Zeki Karataş ve yöneticilerin de bulunduğu 11 kişinin gözaltına alınmasını protesto etti.

Merkez Seyhan İlçesi'ndeki Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan BDP Adana İl Örgütü'nün önünde toplanan Ertuğrul Kürkçü ve kalabalık 'Baskılar bizi yıldıramaz', 'BDP halktır, halk burada' ve 'BDP'ye uzanan eller kırılsın' diye sloganlar attı.

BDP Ceyhan İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir ve BDP Mersin İl Başkanı Cihan Yılmaz'ın da konuştuğu eylemde gruba seslenen BDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, "AKP, diğer siyasi partileri kendine benzetti. Kendine benzetmeye çalıştığı BDP ise diz çökmeyecektir. Gözaltına alınan arkadaşlarımızın serbest bırakılmasını istiyoruz" dedi.

) - Adana

Kaynak: DHA