Bilecik'te AK Parti'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Politika

Bilecik'te AK Parti'nin Seçim Çalışmaları

Bilecik\'te AK Parti\'nin Seçim Çalışmaları

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, Bilecik’te bir takım ziyaretlerde bulunarak, esnafa kendileri tarafından bastırılan ’Eski Türkiye Gazetesi’nin tanıtımını yaptı.

27.05.2015 11:26

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, Bilecik'te bir takım ziyaretlerde bulunarak, esnafa kendileri tarafından bastırılan 'Eski Türkiye Gazetesi'nin tanıtımını yaptı.

Yavuz, tanıtım gezileri sırasında Bilecik İHA muhabiri bürosuna uğrayarak, Eski Türkiye Gazetesi hakkında bilgi verdi. Yaşı müsait olanların 1990'lı yılları gördüğünü fakat ilk defa oy kullanacakların 1990'lı yıllarda eski Türkiye'de neler olduğunu ne gittiği bilmediklerinin belirten Yavuz, "Biz yorumsuz bir şekilde o günkü gazeteleri ve bilhassa muhalif olan gazeteleri manşetlerini aldık. İlk kez 2 bin 500 genç arkadaşımız var, ilk kez oy kullanacak Bilecik' te. Diğer genç seçmenlerimiz ilk kez oy kullanacaklar seçmenlerimiz ve tüm seçmenlerimiz olmak üzere bu gazetelerimizi dağıtıyoruz. Onlara nasıl bir Türkiye manzarası olduğunu manşetlerle hatırlatarak kendi taktirlerine sunuyoruz. İncelerler buna göre değerlendirirler. Biz bunları anlatmakla mükellefiz" dedi.

"BUGÜN 20'Lİ YAŞLARDAKİ GENÇLER HEP BÖYLE BİR TÜRKİYE YAŞADIKLARINI ZANNEDİYORLAR"

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, bugün maalesef bu 20'li yaşlarda arkadaşların hep böyle bir Türkiye' de yaşadığını zannettiğini ifade ederek, "Hep böyle bir Türkiye' de var olduğunu zannediyorlar. Ama bunun olmadığını işte biz bu şekilde arkadaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Belgeselimiz de var. Bu gençlik kollarımızın bizzat çalışması. Bu da yine gençlere yönelik yaptığımız bizim Ak Parti'nin icraatları böyle gençlere hitap edecek şekilde farklı bir tarzda enformel tarzda icraatlarımız var. Bilecik merkezde de bizim 2 tane sloganımız var, 2 tane projemiz var. "İlk oyum ilk heyecan" ve "Haydi gel bizimle ol". Arkadaşlarımız stantları da kuracaklar. Burada hem bu dağıtımları gerçekleştirecekler hem orada iletişim sağlayacaklar. Her arkadaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz, hem de dokümanları dağıtıyoruz. Genel merkezde bizim tüm arkadaşlarımız yayıldı. Her tarafta şimdi bir arkadaşımız var. Çalışmaları hızlı bir şekilde yapıyoruz. Gitmişken biz bunlara ulaşamadığımız için basın yoluyla da ziyaret ederek yaptığımız çalışmaları anlatmak hem onlara bir selam vermek içinde sizleri ziyaret ettik" dedi.

Seçim yaklaşması ile kararsız kesimin daha az gözüktüğünü söyleyen Sinan Yavuz, "Genel kararsızlık dönemsel olarak değil. Ama yüzde 25 bir kitle vardı bunlar her zaman oyu her tarafa gidebilen oy. Bizim sloganımızda var. Çok ta güzel oturdu. "Onlar konuşur Ak Parti yapar". Ak Partinin bıraktığı hiçbir yatırım yok çok şükür. Bu iyi bir şekilde kararlı bir şekilde bizim ifade etmemiz lazım. Olacak diyorlardı. Ama Allah' a çok şükür çok hızlı bir şekilde bitirdiler. İşte buralarda biz çok iyi biliriz. Bozüyük' te bu rampalarda, kale arkalarında birçoğumuzun yakında tanıdıkları sevdikleri kazalar yaptı. Allah rahmet eylesin vefat edenler oldu. Hiç birimiz düşünmüyorduk o yolların olup olmayacağını. Ama yapacağım dedi yaptı. Böyle iradeli böyle kararlı bir iktidar var. Hastane 1 yıl geç kalır, 1,5 yıl geç kalır ama iyisi olur. Gönül isterdi ki hemen zamanında olsun. Çünkü buranın Polatlı Hastanesine yapılırken aynı sorunları biz de Sakarya'da yaşadık. Sakarya'ya şimdi Kadın Doğum Hastanesi yapacağız inşallah. 200 yataklı olarak planlanmıştı, yer olmadığı için 3 yıl 4 yıl sarktı. Ama şöyle bir şey oldu, kapasite 200 yataklı olacaktı, bu sarkma yüzünden kapasitesini arttırdık 270 280 olacak Allah'ın izniyle. Böyle de bir hayır oldu. Geç kaldı belki ama gönül isterdi ki 4 yıl önce olması ama. Bu vakit şeyinde farklı şekilde telafi eder bu iktidar. Bu hükümet kimseyi mağdur duruma sokmaz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bilecik'te AK Parti'nin Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement