Bodrum Gazeteciler Cemiyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret etti

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası\'nı ziyaret etti

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti, Bodrum'da ki oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürürken, son olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette, deniz turizmi ve denizcilik ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve ortak projeler konusunda istişarelerde bulunuldu.

01.12.2023 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC), Bodrum'daki oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

BGC Başkanı Eren Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç ve yönetim kurulu üyeleri odanın toplantı salonunda bir araya geldi.

Dinç'in de deniz turizmi ve denizcilik ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette, BGC Başkanı Ayhan ise Bodrum'da yürütülen basın çalışmaları ve cemiyetle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ayhan, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, Bodrum'daki liman ve balıkçı barınaklarında yaşanan sıkıntılarla Bodrum'daki denizcilerin genel sorunları ve yaşadıkları sıkıntılar üzerine fikir alışverişi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ortak projeler konusunda istişarelerin de yapıldığı ziyarette Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan'a yönetim kurulu üyeleri Ali Ballı, Miyase Hakalan Karlıova, Selim Turan, Fırat Akay, Baran Akcan ve Hamdi Yörür de eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bodrum Gazeteciler Cemiyeti İMEAK Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement